DVD Pavlovec održalo izvanrednu izbornu skupštinu

Dosadašnjeg predsjednika Ivana Jelenčića zamijenio je Damir Papišta 

Objavljeno: 13.03.2023. zagorjeinternational

Dobrovoljno vatrogasno društvo Pavlovec održalo 71. sjednicu, koja je ujedno bila izvanredno izborna zbog ostavke dosadašnjeg predsjednika Ivana Jelenčića uslijed zdravstvenih razloga.  

Svim nazočnima pozdrave dobrodošlice uputio je tada još predsjednik DVD-a Jelenčić pozdravivši goste i članove, a potom je skupština usvojila radno predsjedništvo na čelu sa Slavkom Hanžićem te članovima Marijom Grah, Rankom Kušecom i zapisničarom Krešimirom Črnjevićem. 

Pod točkom sedam dnevnog reda bila su i razrješenja dosadašnjem predsjedniku DVD-a Pavlove, Ivanu Jelenčiću, kojemu su se članovi Upravnog odbora još jednom zahvalili na dosadašnjem radu te mu tom prilikom uručili plaketu za počasnog vatrogasnog predsjednika Dobrovoljnog vatrogasnog društva Pavlovec na čijem je čelu bio deset godina.  

Plaketu je uručio jedini kandidat za predsjednika Damir Papišta, koji je na skupštini potvrđen za budućeg predsjednika DVD-a Pavlovec. 

Ujedno izglasani su i novi članovi upravnog odbora, a to su Luka Turk, Siniša Jelenčić i Tomislav Grah, umjesto Ivana Jelenčića, Vladimira Turka i Mateja Turka. 

Pri kraju Skupštine dodijeljena su i priznanja. Za deset godina u radu DVD-a, vatrogasne spomenice dobili su tajnik Valter Siladi, zapovjednik DVD-a Ranko Kušec i Kristijan Tisanić, za 20 godina su dobili Marko Jelenčić i Krešimir Črnjević, dok je za 30 godina spomenicu dobio Petar Valjavec. Zahvalnice su dobili i članovi koji su položili ispit za vatrogasca, Siniša Jelenčić i Tomislav Šimec, dok su ispit za vatrogasca prve klase položili Štefan Hrastinski Kliček, Luka Turk, Filip Turk i Kristijan Tisanić. 

Skupštini je nazočio i zabočki gradonačelnik Ivan Hanžek koji je pozdravio sve prisutne uz posebnu pohvalu za djecu DVD-a koja su također prisustvovala. Ispred vatrogasne zajednice Krapinsko – zagorske županije bio je tajnik Rajko Jutriša, dok je članove skupštine ispred VZG Zabok pozdravio predsjednik Dražen Sinković i uručio plaketu Ivanu Jelenčiću za dugogodišnji rad i aktivnosti u radu Vatrogasne zajednice grada Zaboka. 

U mandatu gospodina Jelenčića napravljeno je puno, a jedna od glavnih stvari je izgradnja dvorane u kojoj se održala i ova Skupština. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba