Izvještajna skupština DVD-a Krapinske Toplice

“Čestitke na ustrajnosti u radu, ali i okupljanju mladih snaga koje će biti budućnost ovog društva”

Objavljeno: 12.03.2023. AB

U novim prostorima DVD-a Krapinske Toplice održana je njihova redovna godišnja izvještajna Skupština. Svim nazočnima pozdrave dobrodošlice uputio je predsjednik DVD-a Vladimir Huzak, nakon čega su uslijedila izvješća o radu društva u protekloj godini, o financijskom i materijalnom poslovanju te i prijedlog rada i financijskog plana u 2023. godini. Posebna točka dnevnog reda bila je donošenje odluke o visini članarine za 2023. godinu, koja će iznositi 10 eura. Skupština je jednoglasno prihvatila sva izvješća i prijedloge, a potom su dodijeljena i posebna priznanja za članove društva.

Željko Presečki, predsjednik DVD-a Petrovsko

Ispred Vatrogasne zajednice Krapinsko – zagorske županije okupljenima se obratio Željko Presečki, predsjednik DVD-a Petrovsko, koji je zahvalio svim članovima DVD-a Krapinske Toplice na ustrajnosti u radu, ali i okupljanju mladih snaga, koje će biti budućnost ovog društva. Riječi zahvale uputili su i članovi ostalih društava okupljenih na Skupštini, a posebnu pažnju okupljenih privukao je poklon DVD-a Ivanovac, rad njihovog člana, koji će krasiti prostore topličkog DVD-a.
Okupljene je pozdravio i blagoslovio domaći župnik, vlč. Marijan Gradinšćak, koji je zahvalio na suradnji, ali i pomoći oko izgradnje boljitka mještana Krapinskih Toplica.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba