Vrhunske proizvode do kraja ožujka možete nabaviti uz odlične popuste uz kod dostupan na našim stranicama

STAKLARNA ROGAŠKA: Stoljetna tradicija i neponovljiva kvaliteta sada dostupnija no ikada 

Objavljeno: 06.03.2023. zagorjeinternational

Stoljetna tradicija ručno izrađenog stakla jamči vrhunsku kvalitetu proizvoda, a upravo to nudi Staklarna Rogaška – jedan od najboljih svjetskih proizvođača kristala koji nosi bogatu ostavštinu predaka, a privlačnim i suvremenim kristalnim proizvodima oplemenjuje vaše domove te nudi nezaboravne poklone koji nikada neće izgubiti sjaj. 

Sada su za vas pripremili i odličnu ponudu. Naime, njihove se proizvode sve do 31. ožujka može kupiti uz 10 posto popusta kojeg možete ostvariti uz kupon i kod ‘ZAGORJE10’ koji će ekskluzivno biti dostupan samo na službenim stranicama Zagorje Internationala. 

Sada tako imate jedinstvenu priliku da kupite savršen poklon za različite prigode poput krštenja, vjenčanja, krizmi ili pak poklona za svetu pričest. 

Također, kupovinu možete obaviti iz topline vlastitog doma jer Staklarna Rogaška ima svoj webshop. Ako baš želite otići i uživo se uvjeriti u kvalitetu i ljepotu ovih ručno rađenih remek-djela, to možete u Rogaškoj Slatini u Prodajnom salonu ‘Pegaz’ (Ulica talcev 1) ili u Outlet shopu na istoj adresi. 

Ne dvojite ni sekunde – odmah posjetite internetsku stranicu Staklarne Rogaška i već danas pronađite nešto za sebe ili svoje bližnje po neponovljivim cijenama.  

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba