U Peršavesi 44-godišnjak napuhao 1,91

Jedva punoljetan kroz Martinišće jurio 142 km/h na mjestu gdje je dozvoljeno 60

Objavljeno: 06.03.2023. zagorjeinternational

Zagorska je policija izvijestila da je tijekom vikenda na zagorskim prometnicama zabilježila ukupno 86 prekršaja od čega 35 prekršaja nepropisne brzine kretanja vozila, 10 prekršaja upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola, 16 prekršaja ne korištenja sigurnosnog pojasa u vozilu i 25 ostalih prekršaja u prometu.

Za izdvojiti je kako je najveća očitana koncentracija alkohola u organizmu utvrđena u nedjelju oko ponoći, u naselju Peršaves kod 44-godišnjaka koji je osobnim automobilom upravljao s 1,91 promila alkohola u organizmu. Vozaču je izdan prekršajni nalog, te mu je izrečena novčana kazna u iznosu od 1320 eura i zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom ‘B’ kategorije u trajanju od tri mjeseca.

Najveća je nepropisna brzina kretanja vozila utvrđena u subotu oko 21 sat, u Martinišću od 142 km/h na djelu ceste gdje je brzina prometnim znakom ograničena na 60 km/h. 19-godišnjem vozaču izdan je obavezni prekršajni nalog, te mu je izrečena novčana kazna u iznosu od 690 eura i zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom ‘B’ kategorije u trajanju od jedan mjesec.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba