Ako se ne pojavi na sudu, smatrat će se da je odustao od tužbe

Zoran Mamić tužio Vojka V i Gršu zbog klevete. Ne sviđa mu se tekst pjesme?

Objavljeno: 25.02.2023. zagorjeinternational

Zoran Mamić pozvan je na sud početkom sljedećeg mjeseca zbog tužbe za klevetu koju je podnio protiv dalmatinskih repera Vojka V i Grge Šipeka Grše, javlja Index.

Kako piše u javnom sudskom pozivu, Mamića se poziva kao privatnog tužitelja na ročište radi prethodnog razjašnjenja stvari odnosno kako bi se utvrdilo postoji li mogućnost mirenja među strankama u svrhu što ranijeg okončanja kaznenog postupka.

Ako se Mamić ne pojavi na sudu unatoč službenom pozivu, smatrat će se da je odustao od tužbe te će se postupak obustaviti. Za pretpostaviti je kako se Zoran Mamić neće pojaviti na sudu jer to znači da bi morao prijeći granicu i biti odmah uhićen, tako da od tužbe vjerojatno neće biti ništa.

Iako nije poznato što je mlađeg Mamića navelo da tuži repere, velika je mogućnost da se tužba odnosi na tekst pjesme ‘Mamići’, koju su Grše i Vojko objavili u svibnju 2021., a koja na YouTubeu broji gotovo milijun pregleda.

Naime, u pjesmi ‘Mamići’, Vojko V i Grše, između ostalog, pjevaju da “vadi se kesica, počinje pressica, Zdravko i Zoki, stalno na koki… Idemo tvrdo ka Mamići, eura brdo ka Mamići, uzmemo paricu, prijeđemo granicu”…

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba