Postanite dio jedne od najuspješnijih hrvatskih kompanija

Vetropack Straža traži nove zaposlenike u proizvodnji

Objavljeno: 20.02.2023. zagorjeinternational

Vetropack Straža, tvornica staklene ambalaže s više od 160 godina uspješnog rada, otvara nova radna mjesta. Budućim zaposlenicima nudi siguran posao, redovita i dobra primanja te poticajne beneficije.

Zbog odlaska u mirovinu, Vetropack Straža zapošljava strojostaklara koji će savjesno nadzirati rad staklarskog stroja i kontrolirati proizvodnju staklenih spremnika u vrućoj zoni. Za ovo radno mjesto potrebna je trogodišnja ili četverogodišnja srednja škola te spremnost i volja za rad.

Dodatno, zbog povećanog obujma posla također traže i jednog pregledača viličaristu koji će biti odgovoran za siguran i spretan transport proizvoda po tvornici i detaljnu kontrolu boca na proizvodnim linijama.

Također se traži elektromehaničar koji će vršiti nadzor rada, održavanje, podešavanje i otklanjanje kvarova na strojevima i uređajima na postrojenju hladne zone.

Za sva radna mjesta, riječ je o radu na puno radno vrijeme i u smjenama, što uključuje noćne smjene i vikende. Raspored rada određen je za cijelu godinu unaprijed. Zaposlenje za poziciju strojostaklara je ne neodređeno dok se pregledač viličarist i elektromehaničar zapošljavaju na određeno uz mogućnost stalnog zaposlenja.

Zainteresirani kandidati mogu više o navedenim radnim mjestima pročitati na Vetropackovoj službenoj stranici.

Vetropack Straža d.d. proizvodi, prodaje i distribuira staklenu ambalažu na tržištima Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Makedonije, kao i na tržištima ostalih zemalja jugoistočne Europe. Tvornica se nalazi u Humu na Sutli. Nudimo sveobuhvatan asortiman prilagođen regionalnim potrebama. Kao jedini hrvatski proizvođač ambalaže, najvažniji smo dobavljač staklene ambalaže domaćoj industriji pića i namirnica.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba