Ljepša i pomalo nevjerojatna priča policijskog posla

Policajac Sandi u ulozi muške babice – porodio djevojčicu u stanu

Objavljeno: 20.02.2023.

˝Jučer, u jutarnjim satima policijski službenici/ce u sastavu vođe ophodnje, policijske službenice i policijske vježbenice, izlaskom na teren nisu ni slutili da će im ova smjena biti jedna od ljepših priča koje je Policijska uprava zagrebačka imala˝, napisala je zagrebačka policija u svom priopćenju.

Naime, prilikom redovne patrole na potezu od Savskog mosta prema Centru vidjeli su čovjeka koji im je mahao, dajući im do znanja da mu je potrebna pomoć. Stali su i doznali da se njegova susjeda porađa. Sastav autoophodnje nije oklijevao. Dolaskom na adresu, ušli su u dvorište kuće i zatekli majku na pragu u vidljivo jakim trudovima.

Majka je bila u 35 tjednu trudnoće, a policajac Sandi pomogao joj je ući u stan. Porod je krenuo, a vremena za čekanje nije bilo. Polegli su je i u trećem trudu u ruke policajca Sandija smjestila se mala djevojčica kojoj je uspješno odmotao pupčanu vrpcu koja joj se zapetljala oko vrata i odahnuo zajedno sa svima zbog plača koji je nastupio i kojeg su svi iščekivali.

Kao što je uvijek bitan timski rad, tako je i u ovom slučaju on bio presudan. Policijske službenice su bile prava podrška u pravo vrijeme majci pružajući i svu potrebnu pomoć kolegi.

Na raju, valja napomenuti kako ovaj događaj pokazuje svu plemenitost policijskog posla pa ovim putem i Policijska uprava zagrebačka čestita sretnim novim roditeljima na prekrasnoj djevojčici koja će zauvijek biti upisana u ljepšu stranicu Policijske uprave zagrebačke.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba