Evo što vam spremaju

Marijabistričko kino ponovno će oživjeti nakon 27 godina

Objavljeno: 09.02.2023. zagorjeinternational

Nakon 27 godina pauze kino u Mariji Bistrici ponovno otvara svoja vrata i to ove subote. Kino je opremljeno najsuvremenijom video i audio opremom, pa možete uživati u odličnoj slici i savršenom dolby surround zvuku. Za ugodan osjećaj zaslužna su vrlo ugodna anatomska sjedala kao i klimatizacija i podno grijanje.

Raspored prikazivanja filmova bit će objavljen na Instagram i Facebook stranici kina, a prvi na repertoaru povodom Valentinova bit će film ‘Karta za raj’ u subotu s početkom u 19.30 sati. O čemu se radi u ovoj romantičnoj komediji u režiji Ola Parkera?

Odlični prijatelji u stvarnom životu, ponajveće holivudske zvijezde i dobitnici Oscara, Julia Roberts i George Clooney u filmu Karta za raj (Ticket to Paradise) glume – najveće neprijatelje. Oni su bivši supružnici Georgia i David, koji ne mogu podnijeti ni da su u istoj vremenskoj zoni, no sve svoje netrpeljivosti moraju staviti sa strane kako bi spriječili svoju zaljubljenu kćer Lily (Kaitlyn Dever) da napravi istu grešku koju su oni napravili – premlada uđe u brak. Zato odlaze na Bali, rajski otok na kojem je njihova kći pronašla ljubav, spremni dokazati da kroz život treba ići vođen razumom, a ne osjećajima. Ipak, njihove stalne trzavice polagano otvaraju stare strasti…

Cijena karte je četiri eura, odnosno 30,14 kuna, a karte možete kupiti u predvorju kina dva sata prije projekcije.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba