Rok prijave je do 10. ožujka

Općina Mače dodijelit će ukupno 38.000 eura svojim vrijednim udrugama za programe/projekte u ovoj godini

Objavljeno: 08.02.2023. VH

Odlukom načelnice Mača Mladenke Mikulec Šimunec, raspisan je javni poziv za prijavu programa/projekata i manifestacija koje provode udruge na području općine u 2023. godini.

Pozivaju se udruge s područja Mača, one koje svoje aktivnosti provode na području općine ili one koje imaju korisnike s područja općine, da prijave svoje programe/projekte i manifestacije koje su od interesa za opće dobro i razvoj općine Mače, a koji će se realizirati u 2023. godini. 

Na ovaj javni poziv se mogu prijaviti programi/projekti i manifestacije s područja sporta, zatim s područja kulture, tehničke kulture i kulturnih manifestacija, s područja socijalne skrbi i mladih, humanitarnih djelatnosti, prevencije i borbe protiv svih oblika ovisnosti te s drugih područja od interesa za opće dobro i razvoj općine. 

Vrijednost javnog poziva je 38.755,06 eura od čega će se za područje sporta izdvojiti 21.235,65 eura, za područje kulture, tehničke kulture i kulturne manifestacije će se izdvojiti 12.210,50 eura, dok će se za područje socijalne skrbi i mladih, humanitarnih djelatnosti, prevencije i borbe protiv svih oblika ovisnosti te za sva druga područja od interesa za opće dobro i razvoj općine izdvojiti 5308,91 eura. 

Najmanji iznos koji se može ostvariti za program/projekt je 66,36 eura, dok je najveći 19.908,42 eura, a udruga može prijaviti samo jedan program/projekt po javnom pozivu.

Rok za podnošenje prijava je do 10. ožujka do 12 sati, a prijave se šalju u Jedinstveni upravni odjel Općine Mače. Više informacija dostupno je na službenim stranicama Općine. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba