Prijave do 15. veljače

HUM NA SUTLI: Primaju se prijedlozi za dodjelu nagrada najuspješnijim učenicima i studentima 

Objavljeno: 05.02.2023. VH

Odlukom načelnika Huma na Sutli Zvonka Jutriše, raspisan je javni natječaj za dostavu prijedloga za dodjelu novčane nagrade učenicima i studentima s područja općine za školsku/akademsku godinu 2021./2022. 

Općina će novčanim sredstvima nagraditi tri najbolja učenika srednjih škola od čega jednog za četverogodišnje obrazovanje, jednog za pet godina obrazovanja i jednog za obrtnička zanimanja – trogodišnje obrazovanje s iznosom od 2000 kuna, a s 3000 kuna će nagraditi tri najbolja studenta za završenu akademsku 2021./2022. godinu.

Pravo prijave imaju učenici i studenti sa stalnim prebivalištem na području općine (barem osam godina prije dana raspisivanja javnog natječaja), učenici koji su završili četvrti odnosno peti razred srednje škole odnosno treći razred za obrtnička zanimanja, uz uvjet da nisu ponavljali godinu te studenti koji imaju status redovnog studenta, s položenom godinom za godinom.

Dodatne informacije i obrasce koji su potrebni za prijavu možete pronaći na službenim stranicama Općine, a prijave se mogu poslati do 15. veljače na adresu Općine.

Posebna postignuća učenika 

Također, načelnik Jutriša je raspisao i javni poziv za podnošenje prijedloga za dodjelu nagrada za posebna postignuća učenika srednjih škola.

Nagrada se sastoji od posebnog pisanog priznanja i novčane nagrade, a pravo prijave imaju oni koji su tijekom školske 2021./2022. godine osvojili jedno od prvih pet mjesta (pojedinačno) na državnoj razini natjecanja. 

Za osvojeno prvo mjesto, učenici će biti nagrađeni s 1000 kuna, za postignuto drugo mjesto dobit će 700, za treće 500, za četvrto 400, a za peto mjesto 300 kuna. 

Prijedlozi se također dostavljaju na adresu Općine do 15. veljače, a sve dodatne informacije možete pronaći na službenim stranicama Huma na Sutli.  

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba