Sportski Nike i luksuzni Tiffany & Co. napravili liniju tenisica. Nećete vjerovati koliko koštaju

OBOŽAVATELJI BRENDOVA RAZOČARANI: “Kutija je bolja”

Objavljeno: 04.02.2023. zagorjeinternational

Tri dana nakon ‘teaser’ fotografije, na Instagram profilu brenda Tiffany & Co je konačno objavljen i video najnovije kolaboracije tog luksuznog brenda i sportskog brenda Nike. Suradnja je izašla na vidjeli 24. siječnja kada su procurile fotografije tenisica, a nakon toga su brendovi pustili zajedničku objavu na Instagramu u kojoj je bila fotografija plave Tiffany kutije za cipele s Nike swoosh motivom. 

Suradnju su dodatno potvrdili u oglasu New York Timesa u nedjeljnom tiskanom izdanju novina pod krilaticom ‘Legendarni par’. Ipak, sudeći prema brojnim komentarima javnosti, mnogi finalni proizvod ne smatraju legendarnim. 

– Očekivao sam puno više od ovoga. Bijele sa svjetlucavim swooshom. Bijele s pričvršćenom narukvicom. Bijele sa svjetlucavim vezicama. Mogućnosti je bilo mnogo. Ovo je ‘ne’. Odnesite to natrag u studio – napisao je jedan komentator. 

– Vi ste marka luksuznog nakita, a ovo izgleda tako jeftino – dodao je drugi, dok je treći zaključio:  

– Kutija je bolja od tenisica – napisao je.  

Prema pisanju stranih medija, očekuje se da će ovo izdanje izaći u prodaju u proljeće 2023. i da će se prodavati isključivo preko Tiffany & Co. i Nike trgovina. Cijena još uvijek nije službeno potvrđena, ali prema pisanju američkih medija, trebale bi koštati 400 dolara (oko 2700 kuna) – piše Index

Možete ih vidjeti ovdje

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba