Podno dvorca Trakošćan 1. travnja se otvara ugostiteljski objekt - u potrazi je za djelatnicima

Nemojte čekati, osigurajte si posao u netipičnom okruženju!

Objavljeno: 26.01.2023.

Posao u sektoru uslužne djelatnosti nije vam stran? Bitno vam je okruženje u kojem ga obavljate? Komunikativni ste? Dinamični ste? Pripremite se jer imamo odličnu ponudu poslova na netipičnom mjestu!

U jednom od najbajkovitijih dijelova Zagorja i u jednoj od najvećih vodećih turističkih atrakcija na području sjeverozapadne Hrvatske, 1. travnja s radom kreće novi ugostiteljski objekt koji će tamošnjem okruženju pružiti pravo osvježenje! Radi se o kontinentalnom biseru Trakošćanu – jednom od najljepših i najočuvanijih dvoraca bogate hrvatske baštine koji se nalazi na popisu najljepših dvoraca Europe podno kojeg se nalazi perivoj na kojem će početkom proljeća svoja vrata otvoriti ‘Lake bistro Trakošćan’.

Ovaj ugostiteljski objekt u potrazi je za motiviranim djelatnicima koji vole svoj posao i koji uživaju u timskom radu. Radni odnos se zasniva na neodređeno vrijeme uz probni rad od mjesec dana, a za kandidiranje je potrebno dostaviti pisanu zamolbu sa životopisom. Rad je koncipiran u dvije smjene s uključenim vikendima i praznicima, a prvenstveno se traže djelatnici na puno radno vrijeme. Otvorena je i mogućnost ‘part time joba’, odnosno zaposlenja vikendom, zaposlenja pomoćnog radnika ili zaposlenja putem studentskog ugovora. Traže se kuhari/ice i konobari/ice, uvjet koji treba ispuniti je da ste završili srednju trogodišnju ili četverogodišnju školu i da imate šest mjeseci iskustva u toj djelatnosti.

Ono što je sigurno – očekuje vas svakodnevno dinamično okruženje uz rad s domaćim i stranim gostima, pripreme raznih domjenaka, koncerata i super eventima, a nisu zanemarive ni stimulacije koje imate prilike ostvariti.

Svoje prijave šaljite na: [email protected], a ako vaše vještine i znanja odgovaraju profilu koji se traži, ubrzo će vas kontaktirati! Ne propustite da vam ova prilika pobjegne i prijavite se!

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba