Ove subote u Zlatar Bistricu stiže Djed Mraz

UZ PJESMU, PLES I BOŽIĆNE KOLAČIĆE: Najmlađe očekuju slatki pokloni i proglašenje pobjednika najkreativnijeg pisma Djedici

Objavljeno: 16.12.2022. zagorjeinternational

Općina Zlatar Bistrica poziva svu djecu i sve one koji se tako osjećaju da dođu u ovu subotu u 12 sati na parkiralište općinske zgrade, kod Kuće Djeda Božićnjaka dočekati Djeda Božićnjaka, Baku Božićnjak te njihove velike i male pomoćnike.

-Pridružite nam se u dočeku Djeda Božićnjaka i druženju s njim i njegovim pomoćnicima. Najmlađe očekuju slatki mali pokloni, proglašenje i darivanje pobjednika za najkreativnije Pismo Djedici, nastup mažoretkinja te dolazak raznih pomoćnika Djeda Božićnjaka. Uz pjesmu i ples moći ćete se podružiti i slikati s Djedom, a za okrjepu vrijedne ruke Bake Božićnjak te ostalih Djedovih pomoćnica i pomoćnika pripremile su božićne kolačiće, čaj i kuhano vino za one malo veće posjetitelje. Spektakularni doček upriličit će Hrvatska gorska služba spašavanja, Dobrovoljno vatrogasno društvo iz Zlatar Bistrice, ATV Putna, Zlatarbistričke mažoretkinje, Udruga umirovljenika, Udruga vinogradara, vinara i podrumara Cetin i mnogi drugi – poručili su iz Općine Zlatar Bistrica.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba