“Odrasla sam u duhu sporta i nogometa, a i veliki sam ljubitelj mode“

Kći Roberta i Anice Kovač kreirala liniju navijačkih trenirki s prepoznatljivom šahovnicom

Objavljeno: 09.12.2022. zagorjeinternational

Leticija Kovač, kći reprezentativca Roberta Kovača i bivše misice Anice Kovač, kreirala je, za sve one koji žele navijati i istovremeno biti u trendu, kvalitetne trenirke s detaljem prepoznatljive šahovnice, piše Index.hr.

Trenirke by Leticija Kovač spoj su odjevnog komada koji je istovremeno udoban i moderan, a dolaze u crvenoj, bijeloj i plavoj boji koje simboliziraju boje hrvatske zastave, što je naglašeno detaljem crveno-bijelih kockica.

Leticiji su se roditelji pridružili u ovoj kampanji. Naime, odrasla je u obitelji koja je u hrvatskom nogometu ostavila neizbrisiv trag, stoga nije neobično što je inspiraciju za dizajn pronašla u nogometu, a s druge strane, majka Anica, koja je ostvarila jedan od najvećih hrvatskih uspjeha na izboru za Miss svijeta, ponijevši titulu prve pratilje, prenijela joj je ljubav prema modi.

-Obožavam istraživati granice svoje kreativnosti, a tako su nastale i prve skice trenirki. Odrasla sam u duhu sporta i nogometa, a i veliki sam ljubitelj mode pa su moderne, kul, sportske trenirke bile sasvim logičan slijed – rekla je Leticija, dodavši da put do uspjeha nije nužno lakši uz poznate roditelje.

-Ponekad je teret biti dijete poznatih roditelja, međutim beskrajno sam zahvalna svojim roditeljima koji su uvijek uz mene. Ipak, kao i sve djevojke mojih godina, još uvijek se tražim i želim sama, svojim trudom i kreativnošću, ostvariti svoje snove – kazala je.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba