U Zaboku održana svečanost dodjele priznanja Hrvatskog Crvenog križa za dobrovoljne davatelje krvi

“Hvala vam na iskazanoj ljubavi i humanosti – svemu onome što činite da osobama u potrebi poklonite nadu u daljnji život“

Objavljeno: 02.12.2022. zagorjeinternational

U Zaboku je održana svečanost dodjele priznanja Hrvatskog Crvenog križa za dobrovoljne davatelje krvi koji su u razdoblju od 1. listopada prošle godine do 30. rujna ove godine ostvarili jubilarni broj darivanja.

Priznanja je primilo 78 muškaraca i 35 žena, a svečanosti su nazočili i dobrovoljni davatelji krvi – muškarci koji su priznanja za 50, 75 i 100 puta darovanu krv te žene koje su priznanja za 35, i 55 puta darovanu krv primili u Krapini 21. listopada na županijskoj dodjeli priznanja Hrvatskog Crvenog križa za dobrovoljne davatelje krvi – 20 muškaraca i devet žena. Završnu zahvalnicu za 98 puta darovane krvi primio je Slavko Špoljar. Svečanosti je nazočilo i 20 dobrovoljnih davatelja krvi iz Kluba 100+ GDCK-a Zabok. Priznanje Hrvatskog Crvenog križa za volonterski doprinos tijekom 2021. godine primila je Jasenka Hranić. Svečanosti je nazočio i načelnik Bedekovčine Darko Ban i pročelnica Upravnog odjela za komunalno gospodarstvo i javne potrebe Grada Zaboka, Petra Vrančić Lež.

– Zahvaljujemo dobrovoljnim davateljima krvi na iskazanoj ljubavi i humanosti, kao i na svemu što čine kako bi osobama u potrebi poklonili nadu u oporavak i daljnji život – poručili su iz GDCK-a Zabok.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba