Prestrašna večer u Daruvaru

Muškarac (39) s tri promila gušio svoju partnericu i vukao za kosu po dvorištu pa je htio ubiti sjekirom

Objavljeno: 15.11.2022. zagorjeinternational

Jučer su policajci iz Daruvara proveli kriminalističko istraživanje nad 31-godišnjakom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo ubojstvo u pokušaju.

Kako piše policija, sumnja se da je u nedjelju u večernjima satima u Siraču, u obiteljskoj kući, nakon verbalne prepirke fizički napao svoju 39-godišnju izvanbračnu suprugu te joj potom hladnim oružjem zadao nekoliko udaraca u predjelu glave i tijela. 39-godišnjakinja je vozilom hitne medicinske pomoći prevezena na pružanje liječničke pomoći u Opću bolnicu Pakrac gdje su joj konstatirane teške tjelesne ozljede. 31-godišnjak je te večeri uhićen i priveden u prostorije policije gdje je utvrđeno da je bio pod utjecajem alkohola.

U ponedjeljak je uz kaznenu prijavu Županijskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru, predan pritvorskom nadzorniku ove policijske uprave

Kako neslužbeno doznaje MojPortal, muškarac je svoju partnericu izudarao sjekirom po glavi, ramenu i nozi. Prije toga ju je navodno gušio i vukao za kosu po dvorištu, a uz to dodaju da je imao tri promila alkohola u krvi.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba