Vjenčali su se prije nekoliko dana, a beba stiže početkom proljeća

NEVJEROJATNA PRIČA IZ SUSJEDSTVA: Asmira (48) i Šaban (83) čekaju bebu

Objavljeno: 08.11.2022. zagorjeinternational

Šaban Mujić, 83-godišnjak i njegova 48-godišnja supruga Asmira čekaju bebu. Par se vjenčao prije nekoliko dana, a njihova priča brzo je dospjela u bosanskohercegovačke medije. Šaban je stočar, a njihova ljubavna priča počela je na njegovom imanju, piše Avaz.

– Ona je radila kod mene, kada sam ja otišao u penziju. Ona je u vrlo teškom stanju bila, sa troje djece i njen muž se nije brinuo o njima. Ja sam uvijek nju plaćao pošteno. Davao pomoć kad sam mogao. Halal bilo na oba svijeta. Jednog lijepog dana, ona je zaplakala i došla kod mene i rekla Šabane, ja ne mogu više sa ovim čovjekom. Ja bih se udala za tebe, rekoh hoću. I tako je bilo – rekao je Šaban.

– Ja sam njoj rekao da mora malo počekati sa vjenčanjem, da vidimo kako će sve lijepo teći i došli smo do vremena, 2022. godine smo se vjenčali u Cazinu u Općini i sada smo zajedno do smrti – dodaje, pa nastavlja:

– Žena je kod mene godinu dana. Porod se očekuje u travnju ili svibnju, ako Bog da. Meni je drago šta god da mi dragi Alah da, bilo muško ili žensko – kaže Mujić.

Kako je Šaban otkrio za ‘Živa istina’ TV, njegov recept za uspjeh je taj što on ne štedi na sebi, voli pojesti dobro, a bez teletine ne može živjeti.

Inače, Šaban ima već četvero djece iz prvog braka, a kako je rekao u videu, rođen je u travnju 1939. godine, a u mirovini je od 1999. godine.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba