Pijani glumac napravio šou program u jednom zagrebačkom kafiću

NIJE MU ODGOVARALA CIJENA KAVE: Kaj se ti s**** u tu kavu koja košta 20 kuna, j**** ti mater?!”

Objavljeno: 26.10.2022. zagorjeinternational

U zagrebačkom kafiću se 9. listopada odvijala prava drama, a sve je počelo kada je jedan glumac, u vidno alkoholiziranom stanju, ušao u prostor ugostiteljskog objekta oko 23.30 sati i konobaricu pitao ‘koliko košta kava’. 

Ona mu je odgovorila da je cijena kave 20 kuna, na što je ovaj konobarici u lice sasuo niz psovki i uvreda, piše portal Zagrebinfo

– Kaj se ti sereš u tu kavu koja košta 20 kuna – bile su samo neke od njih.

Uvidjevši da je pod utjecajem alkohola, zamolila ga je da napusti kafić, no on je odbio dovikujući joj ‘J**** ti mrtvu majku’. 

Kolegici je u pomoć tada priskočio drugi konobar, no pijanog ‘gosta’ to je dodatno razljutilo.

– J**** ti mater mrtvu, ja sam tovar, j**** vam mater purgersku, ja sam Torcida – počeo se derati po lokalu. 

Tada se u priču uključio i vlasnik lokala koji je pijanom gostu dao do znanja da je vlasnik lokala, na što mu je ovaj dobacio ‘Ti si k***c moj’, piše Zagrebinfo. Vlasnik je potom pozvao zaštitara, no uvidjevši da neće lako na kraj s gostom, pozvana je policija. 

Dolaskom policije, glumac se i dalje nije smirivao, nastavio je s dernjavom i vrijeđanjem svih prisutnih, a s obzirom da je vrijeđao i policijske službenike, počinio je prekršaj iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. Također, s obzirom na scenu koju je napravio u kafiću, a potom i u policijskoj postaji, na Općinskom prekršajnom sudu u Zagrebu dobio je kaznu zatvora u trajanju od 20 dana.

Na kraju je dobio uvjetnu kaznu zatvora, odnosno, ako u sljedećih šest mjeseci ne počini jedan ili više prekršaja za koji mu je izrečena ista ili teža kazna, neće završiti u zatvoru. Presuda je ovih dana postala pravomoćna. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba