Uspješna tvrtka ‘Navis CNC Solutions’ svojim djelatnicima nudi sjajnu radnu atmosferu, mogućnost napredovanja i brojne pogodnosti

DJELATNIK PETAR GROZDEK: Tvrtka mi pruža osjećaj stabilnosti, a svi zajedno imamo jasne ciljeve i viziju za budućnost

Objavljeno: 20.10.2022. zagorjeinternational

Uspješna tvrtka ‘Navis CNC Solutions’ iz Svetog Križa Začretja osnovana je 2017. godine, a bavi se obradom svih vrsta metala i plastike te je pritom posvećena stalnom unaprjeđenju svojih proizvoda i usluga, a sve to koristeći kreativne ideje, učinkovita rješenja i strogo se pridržavajući svih standarda i rokova.

Uz brojne usluge koje nudi svojim klijentima s područja obrade metala glodanjem i tokarenjem, u suradnji s partnerima nude i usluge poput CNC rezanja vodenim mlazom, CNC graviranja, usluge bravarskih poslova i slično. 

Rastemo iz godine u godinu 

O kvaliteti i stručnosti koju tvrtka pruža svojim klijentima, ali i odnosu kojeg tvrtka njeguje prema svojim zaposlenicima, ispričao je jedan od zadovoljnih djelatnika Petar Grozdek koji se timu priključio 1. ožujka 2020. godine. 

– Jako sam zadovoljan na svom radnom mjestu, jer uz ugodnu atmosferu, odličan tim, jako je važan i osjećaj stabilnosti, a ova tvrtka meni to pruža. To se posebno osjetilo u vrijeme pandemije kada su svi doslovno strepili za svoje radno mjesto, mi smo hrabro išli prema naprijed – govori Grozdek i dodaje da je 2020. godine, kada se on zaposlio u tvrtki, ona brojala tek nekoliko djelatnika, dok ih je danas mnogo više.

– To samo pokazuje koliko rastemo iz godine u godinu i to je sjajna stvar za mene i ostatak tima – dodaje Grozdek.

Tvrtka je poznata i po tome što svojim zaposlenicima nudi brojne pogodnosti. Naš je sugovornik otkrio o kakvim se točno pogodnostima radi te koliko su njemu, prilikom odabira poslodavca, te pogodnosti bile važne. 

Brojne pogodnosti 

– U početku kada sam tražio posao te pogodnosti jesu bile važne, ali nisu bile presudne. Od samog početka sam vjerovao u tvrtku, u njezin rast i razvoj, a to se s vremenom i dokazalo. Mi radnici danas imamo brojne pogodnosti. Primjerice, tvrtka je preuzela obvezu plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja, osigurano je plaćanje vrtića za djecu, a tvrtka sudjeluje i u nabavi školskog pribora za školarce. Također, isplaćuje nam se božićnica, uskrsnica, regres, kao i dar za djecu. Dodao bih da je to sve zajedno vrlo poticajno za nas mlade ljude koji tek planiraju osnovati obitelj, znajući da je tvoja tvrtka uz tebe – naglašava Grozdek. 

Isto tako, ističe naš sugovornik, uvjeti na radnom mjestu su odlični i dodaje da se u tvrtki konstantno radi na tome ne bi li se dodatno poboljšali. 

– Za nas zaposlenike, a i za tvrtku pozitivno je što nudi mogućnost napredovanja i usavršavanja jer je to jako bitno za rast i napredak. Svi zajedno imamo jasne ciljeve i viziju za budućnost jer naša snaga je u zajedništvu i međusobnom uvažavanju – zaključuje Grozdek. 

Otvorena radna mjesta 

Želite li i vi postati dio tima tvrtke ‘Navis CNC Solutions’, sada je pravo vrijeme. Naime, tvrtka trenutno zapošljava nove djelatnike, CNC glodače na poslovima na ‘mazatrol’ i ‘sinumerik’ upravljanju. Djelatnici se zapošljavaju na neodređeno, na puno radno vrijeme, a posao se obavlja u dvije smjene. 

Svi zainteresirani se s punim povjerenjem tvrtki mogu obratiti na broj 099/340-5650, na e-mail adresu [email protected] ili osobnim dolaskom u sjedište tvrtke na adresu Ulica dr. Franje Tuđmana 7, Sveti Križ Začretje. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba