TISUĆE STAZA, JEDAN CILJ: Nastavnici i učenici SŠ Zabok poduprili nacionalni program UNICEF-a, pogledajte gdje su sve bili i s kojim ciljem

˝Doprinijeli smo višim socijalnim ciljevima i s veseljem čekamo iduću stazu koju ćemo realizirati s još više eura, kilometara i vrpci˝

Objavljeno: 19.09.2022.

Nacionalni program UNICEF-a Hrvatska ˝Mliječna staza 2022˝ koji je trajao od 9. do 18. rujna, što virtualno, što uživo, prelijeva se na tisuće staza diljem Hrvatske, a njegov plemeniti cilj ono je što će ostaviti duboki trag u mentalnom zdravlju djece i mladih u školama, ali i u razvijanju kompetencija učitelja i nastavnika kako bi bili stručniji u tom području. Cjelokupni iznos humanitarnog projekta podržava program Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo ˝PoMoZi Da˝.

Ovogodišnjoj ‘humanitarki’ priključili su se i učenici i nastavnici Srednje škole Zabok i to prvog dana ovog projekta kroz šetnju čiji je start bio na trenutnom sjedištu škole u zgradi Regeneracije, a put se nastavio do Regardena, zatim starom cestom do Inine benzinske pa pored veterinarske stanice i restorana Zaboky do naselja Tršinski i naselja Jadeki, sve do crkve Sv. Antuna. Po povratku, šetnja se nastavila u smjeru ulice Grabrovec, do groblja, osnovne škole i poljskim putem ponovno do Regardena i natrag do škole.

– Cijelo vrijeme smo putem aplikacije atlasGO bili na jednoj od tisuća virtualnih staza diljem Hrvatske što je još jedno prekrasno iskustvo koje smo dijelili s mnogim drugim timovima. Izuzetno nam je drago što smo doprinijeli višim socijalnim ciljevima i s veseljem čekamo iduću ˝Mliječnu stazu˝ koju ćemo, sigurni smo realizirati s još više eura, kilometara i vrpci. Do tada, hvala svima koji su se uključili, koji su nas pratili i podržavali – poručuju iz zabočke Srednje škole.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba