Izgleda da je konačno došao taj dan

ZABOK: Je li došao kraj mukama po parkiranju?

Objavljeno: 31.08.2022.

Kako smo pisali prošlog tjedna, od 2020. godine u centru grada Zaboka traju radovi na modernizaciji prometnih dionica, preusmjeravanju prometa, novim parkirnim mjestima… Na području grada izgradila su se tako nova parkirališta za 213 automobila u što su uključena i parkirna mjesta za osobe s invaliditetom i osobe teže pokretljivosti. Iako su radovi završili odavno, iako je isto tako ishođena i uporabna dozvola do sada se na tim parkinzima parkirati nismo smjeli.

Podsjetimo kako je parkiralište prošlo tehnički pregled koji je održan u periodu od 6. do 8. srpnja 2022. godine i dio 18. srpnja 2022. godine što su nam potvrdili iz HŽ-a, kao i da je uporabna dozvola izdana 12. kolovoza ove godine. Prilikom posljednjeg razgovora kazali su nam kako će se prepreke koje onemogućavaju ulaz na parkiralište ukloniti ovog tjedna.

– Sljedeći tjedan će se obaviti i primopredaja parkirališta između izvođača radova i HŽ Infrastrukture, a za potpunu uporabu parkirališta potrebno je ukloniti skelu od radova na biciklističkom nathodniku kako bi se omogućio izlazak sa parkirališta Kolodvorskom ulicom prema ŽCP-u ZIVT – napisali su nam prošlog tjedna.

Sudeći po fotografiji koja prikazuje kako su na jednom od parkinga u Zaboku automobili uredno parkirani i da je šljunak s ulaza na parking sklonjen izgleda da je danas bio taj ˝Dan D˝ i da je parking konačno pušten u funkciju. Kontaktirali smo HŽ Infrastrukture kako bismo potvrdili informaciju, no do objavljivanja članka nisu nam odgovorili na poziv.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba