Slučajni prolaznici micali su se od plavaca...

SCENE K’O IZ FILMA: Koprivnički policajci opkolili kafić pa uhitili poznatog poduzetnika

Objavljeno: 30.08.2022. zagorjeinternational

Današnje jutro u Koprivnici izgledalo je poput neke scene iz filma. Naime, desetak je policajaca pod punim naoružanjem opkolilo koprivnički kafić uz spremnost na okršaj…

Kako je to izgledalo, opisao je Glas Podravine:

– Policija pod punom ratnom spremom opkolila je danas ujutro trgovačko-ugostiteljski objekt na koprivničkom Lenišću i uhitila mušku osobu. Kako smo svjedočili, desetak policajaca rasporedilo se oko objekta spremno na mogući okršaj. Slučajni prolaznici micali su se od plavaca ne shvaćajući što se događa. Uskoro je trojica njih, zaštićenih pancirkama izašlo iz ugostiteljskog objekta Corner i u lisicama izvelo vlasnika Sašu Jakupića, vlasnika kafića, ujedno i poduzetnika iz Koprivničkog Ivanca.

Kontaktirali smo Policijsku upravu koprivničko – križevačku kako bi nam rasvijetlili detalje ovog pomalo neuobičajenog slučaja, no kazali su nam kako zbog kriminalističkog istraživanja koje je u tijeku, ne mogu dati nikakve informacije. Na svojim su se stranicama oglasili kratkim priopćenjem u kojem su kazali kako su policijski službenici danas postupali u ugostiteljskom objektu na Trgu Eugena Kumičića u Koprivnici prilikom koje je uhićena jedna osoba zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela prijetnje.



Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba