Detalji vikend prometnih nesreća u Dubrovčanu, Galovcu Začretskom i Gornjoj Selnici

27-godišnjakinja završila u kanalu, dijete zadobilo teške tjelesne ozljede, 67-godišnjak autom udario u most, a 79-godišnjak jurio neregistriranim traktorom

Objavljeno: 29.08.2022.

Kako smo izvijestili nedugo nakon što se u petak prometna nesreća na DC205 u Dubrovčanu i dogodila, a u kojoj je teške ozlijede zadobilo dijete, a lakše 27-godišnja vozačica poznati su detalji koji rasvjetljuju cijeli slučaj.

Naime, do prometne nesreće je došlo jer se 27-godišnjakinja, upravljajući osobnim vozilom, nije kretala sredinom obilježene prometne trake, već je prešla van ruba kolnika, nakon čega je sletjela u odvodni kanal što je rezultiralo prevrtanjem vozila.  

Vozilom Hitne medicinske pomoći 27-godišnjakinja i dijete prevezeni su u Opću bolnicu Zabok nakon čega je dijete prevezeno u Kliniku za dječje bolesti Zagreb gdje je zadržano na daljnjem liječenju zbog teških tjelesnih ozljeda.

Istog dana, oko 15,40 sati, došlo je do prometne nesreće i u Galovcu Začretskom kada je 67-godišnjak, upravljajući osobnim vozilom prešao na stranu kolnika namijenjenu za vozila iz suprotnog smjera, zatim van ruka kolnika pa udario u most, prevrnuo se i zaustavio se u odvodnom kanalu. Nakon što je prevezen u OB Zabok utvrđene su mu teške tjelesne ozljede.

Dan nakon, 27. kolovoza oko 12 sati, došlo je do prometne nesreće u Gornjoj Selnici u kojoj je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozlijede. A radilo se o slijedećem: 79-godišnji državljanin upravljao je neregistriranim traktorom i pritom je uslijed neprilagođene brzine sletio s kolnika i prevrnuo se prilikom čega je zadobio teške tjelesne ozljede zbog čega je zadržan na liječenju u OB Zabok.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba