SRBIN U DALMACIJI: Njegova objava postala je totalni hit, a i komentari su ubitačni

˝Gledam Brač. Uzalud čekam da me neko prebije, zapali mi auto, naplati mi picu 60 jura. Beznadežno je, bombarduju osmesima, ljubaznošću˝

Objavljeno: 18.08.2022.

˝11. dan. Gledam Brač. Uzalud čekam da me neko prebije, zapali mi auto, naplati mi picu 60 jura. Beznadežno je, bombarduju osmesima, ljubaznošću i cenama nižim u turističkim mestima nego u velikom broju lokala u mom gradu. Hrvatska je za svaku preporuku, nemojte da vas lažu˝, objava je na Twiteeru koja je izazvala lavinu komentara, a postaje i sve popularnija u medijima.

˝…takav normalan, kritičan i prije svega iskren gospodin iz Srbije je dobrodošao svagdje. Kada čitam kako smo mi svi ustaše, pohrvačeni Srbi, kako je sve hrvatsko zapravo srpsko dođe mi drago da imate patetičnog @avucic-a, a onda naletim na građansku Srbiju i dođe mi žao˝, napisao je jedan od korisnika ispod objave dok se drugi našalio:

˝Trk u pekaru da tražite famozni hleb. To vam je poslednja nada.˝

˝Aj da i ja napišem rič-dvi. Živo me zanima je li se ikome iz Srbije išta loše dogodilo ili je to kao ona priča o kupovini cigle za koju je svatko čuo, a nikome se nije dogodila. U Splitu vidimo puno više tablica Beograd, Novi Sad, Kragujevac nego npr. Vinkovci, Karlovac…˝, napisao je jedan Dalmatinac.

˝To je navlakuša… Klanje slijedi nakon 11 dana!˝, stoji ispod, a onda je jedan od korisnika napisao i svojevrsni ”savjet”:

˝Uđi u bilo koje mjesto i reci: “Volim Hajduk, srpsko ime to”, garantirano uspijeva. Ako ipak ne uspije idi do Bibinja pored Zadra i reci bilo što na ekavici.˝

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba