Otac dječaka kojeg je udario pijani predstojnik Ureda potpredsjednice Vlade i zatim pokušao pobjeći s mjesta nesreće:

“Slomio mu je desnu ruku i obje noge. Igrao se sa sestrom na livadi, ona je još u šoku”

Objavljeno: 31.07.2022. zagorjeinternational

Dobro je, držimo se koliko možemo. Sad je stabilno, operiran je, dalje ćemo vidjeti što će biti. Pri svijesti je sada, a slomljene su mu desna ruka i obje noge – otkrio je za 24 sata otac 10-godišnjeg dječaka, kojeg je u petak navečer udario pijani predstojnik Ureda potpredsjednice Vlade Dalibor Šemper i zatim pokušao pobjeći s mjesta nesreće.
Zaustavila su ga četvorica Sinjana, a ozlijeđeni dječak prebačen je iz Gospića u KBC Zagreb gdje je u subotu operiran i stanje mu je stabilno.
U trenutku nesreće, dječak se, kaže otac, igrao na livadi sa sestrom.

– Ovaj je izletio s ceste i pokupio ga. Čuo se udarac. Živim blizu, čuo sam mu sestru kako je zavrištala. Odmah sam posumnjao da nešto nije u redu. Otišao sam tamo i vidio što se dogodilo. Bio je pri svijesti – priča otac.
Zvali su hitnu i otišli za Gospić, a tamo su, nakon što su vidjeli kakva je situacija, odlučili da se ide za Zagreb. I majka i otac su u Zagrebu. Dječakova sestra je još u šoku.

– Bila je uz njega kad se to dogodilo. Stalno razgovaramo – dodaje.
Šemper je jutros u 9.05 sati doveden na ispitivanje u Općinsko državno odvjetništvo u Karlovcu.

Najnovije po kategorijama

“Želimo osvijestiti javnost o prisutnosti projekata omogućenih EU sredstvima u lokalnoj zajednici, ali i zadržati svijest građana o uključenosti rezultata EU projekata u naše svakodnevne živote”

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter