Zabilježite datume jer jesen u Mokricama gori od top programa

RUJAN U PUNKT BEER HOUSE-u ODUŠEVLJAVA: Od Pervana, Kovača i tamburaša pa do Art Bottege

Objavljeno: 26.07.2022. zagorjeinternational

Posljednjeg dana kolovoza pa nastavno početkom i sredinom rujna, Punkt Beer House, jedno od urbanijih mjesta u Zagorju za sve one koji vole guštati u hrani i piću, organizira jesenski program kroz kojeg će posjetitelji moći uživati u humoru Željka Pervana, slikarskoj zabavi, zvucima TS Špancir i kvizu s Marijem Kovačem.

Prvi je na rasporedu Pub Quiz s Kovačem, poznatim redateljem, ‘kvizomanijakom’ i DJ-em koji u Punkt dolazi 31. kolovoza, a 2. rujna za odličnu atmosferu u Punktu pobrinut će se dobro znani tamburaški sastav Špancir koji je čest gost renomiranog restorana.

Već 3. rujna imate mogućnost u sebi probuditi umjetnika i podružiti se s ekipom jer po prvi puta u Zagorje dolazi brand koji je osvojio cijelu Hrvatsku ˝Art Bottega – Pineli & Vino˝, slikarska zabava koja ne zahtijeva prethodno iskustvo u slikanju. Brand koji je osvojio cijelu Hrvatsku napokon stiže u Zagorje u Punkt Beer House.

Ulaznica uključuje dva i pol sata druženja, svu potrebnu opremu (boje, štafelaji, kistovi, pregače), stručno vodstvo na zabavan način, konzumaciju dvije čaše Vina Hren po osobi (dodatna kupnja), a rad koji naslikate ostaje vama. Broj mjesta je ograničen tako da požurite s kupnjom ulaznica! Iste možete kupiti na šanku restorana ili putem sustave entrio.hr.

Sredinom rujna, Punkt nastavlja s vrhunskim programom koji uključuje puno smijeha, odlične zabave i vrhunske hrane i pića pa tako 14. rujna s početkom u 20 sati svoj humor plasira omiljeni hrvatski komičar i urnebesno duhovit kroničar domaće političke i društvene zbilje Željko Pervan s predstavom ˝Nema meni domene˝.

O svom novom showu progovara u sebi svojstvenom, autentičnom stilu pa kaže:

– Nakon desetljeća života, konačno sam upoznao samog sebe! Znao sam se ja, onako iz viđenja, spavao, brijao se, hranio to truplo. Međutim, sada živim okrenut prema unutrašnjem meni. Moju unutrašnju ljepotu vidjet ćete možda na obdukciji, ali to je adut ružnima kao što sam ja. Puno toga sam vidio u sebi, obišao neke predjele mene, tamo gdje moja vlastita noga nije kročila. Sve sam to sročio u ispovijed-predstavu koju vam predstavljam. Možete me sresti u vašem gradu…. srdačno svoj, Željko Pervan.

Pervan već tri desetljeća slovi za vodećeg i najkarizmatičnijeg hrvatskog komičara. Još od nastanka ˝Zločeste djece˝ i preko legendarne ˝Večernje škole˝ pa sve do ˝Pervanova dnevnika˝, Pervanovi projekti, stand up show-ovi i predstave uredno ruše rekorde popularnosti i rasprodaju se gdje god da se ovaj sjajan glumac, scenarist i kroničar političke i društvene zbilje pojavi.

Ulaznice možete kupiti na šanku restorana ili putem sustava  www.entrio.hr, a nakon kupnje ulaznice potrebna je rezervacija stola na 099 3966773, putem maila [email protected] ili putem društvenih mreža.

Za one koji nisu bili u Punktu, događaj je koncipiran kao stand up večer u caffe djelu gdje je potrebna konzumacija pića i u restoranskom djelu gdje je potrebna konzumacija hrane.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba