Tamburaška noć stiže u Mače 8., 9. I 10. srpnja

Sprema se bogat program prepun zanimljivih sadržaja za sve uzraste 

Objavljeno: 04.07.2022. VH

U organizaciji KUD-a “Ljudevit Gaj” Mače, a uz pomoć suorganizatora, tvrtke “Fire Twins d.o.o.”, u općini Mače će se 8., 9. i 10. srpnja održati ’Tamburaška noć Mače 2022’. 

Program počinje u petak 8. srpnja u 18.30 sati, kada će se pod nazivom “Zaplešimo zajedno” održati slavlje povodom 15. rođendana mačanskih mažoretkinja ‘Aline’ ispred Doma kulture. Program se nastavlja u 20 sati defileom mažoretkinja i uz svirku limene glazbe, a u 20.15 sati će se službeno otvoriti manifestacija limena glazba DVD-a Mače u šatoru pored igrališta gdje će u 21 sat nastupiti glazbeni sastav ‘Fiškali’, a u 22.30 ‘Begini’.

Program će u subotu započeti u 16 sati šahovskim turnirom u Domu kulture, a u 17 sati u parku slijedi “doMača kuhinja”, glazbeno-kulinarsko pripetavanje. U 19.30 KUD-ovi će održati svečani mimohod, a u 20 sati će pod šatorom biti proglašenje pobjednika “doMače kuhinje”. Zabava će se nastaviti pod šatorom uz susret KUD-ova pod nazivom “A sad se bu tancale”, a nastupit će KUD-ovi Novi Golubovec, FS “Kolo“ Zagreb, TO KUD-a “Matija Gubec“ Gornja Stubica i KUD “Ljudevit Gaj“ Mače. Nakon susreta KUD-ova slijedi nastup DJ-a Joshka i nastup AZ Live Banda. 

Zadnjeg dana, u nedjelju, program počinje biciklijadom u 17 sati u čijoj organizaciji sudjeluju mačanski DND, Općina i PU Zlatar Bistrica. U 18.30 sati pod šatorom slijedi natjecateljska smotra tamburaških sastava “Zlatna tamburica”, zatim u 20 sati nastup “Hohštaplera”, a u 22 sata održat će se izvlačenje tombole. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba