Obavijest žiteljima Gornje i Donje Stubice

Gornjostubičanci, štetu od tuče možete prijaviti još samo danas do 13 sati, a Donjostubičanci do petka – evo što i gdje trebate dostaviti

Objavljeno: 15.06.2022. zagorjeinternational

Nevrijeme s tučom, u ponedjeljak je pogodilo područje Zagorja po treći put ove godine, a ovog je puta najveće materijalne štete nanijelo području općine Bedekovčina. Osim na području Bedekovčine, šteta je nastala i na području općine Gornja Stubica te grada Donja Stubica.

Iz Općine Gornja Stubica uputili su obavijest mještanima štetu koja je nastala uslijed nevremena, mogu prijaviti u Općini. Mještani štetu mogu prijaviti još samo danas.

-Obrazac  PN potrebno je  čitko popuniti sa traženim podacima te dostaviti osobno na adresu Općine Gornja Stubica, Trg svetog Jurja 2, Gornja Stubica ili putem maila  [email protected], od  8 do 13 sati – poručili su iz Općine.

Obrazac je dostupan na poveznici.

Obavijest o prijavi štete, svojim su mještanima uputili i iz Grada Donje Stubice, istaknuvši da štetu mogu prijaviti do petka, a obrazac PN potrebno je čitko popuniti traženim podacima te dostaviti na adresu Grada Donja Stubica, Trg Matije Gupca 20/II, Donja Stubica radnim danom od 7 -15 sati ili putem e-maila na adresu [email protected].

Obrazac je dostupan na poveznici.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba