Za istinske ljubitelje jurilica i adrenalina

NEVIĐENI SPEKTAKL: Na varaždinskom aerodromu ove subote događaj sezone, “Fly over preko Rimac Nevere”

Objavljeno: 09.06.2022. zagorjeinternational

U subotu 11. lipnja će se u Varaždinu održati spektakl pod nazivom “Fly over (prelet preko) Rimac Nevere”, a riječ je o događaju koji je dio trodnevnog automobilskog spektakla koji će se održati na sjeveru Hrvatske, koji će trajati od petka do nedjelje, a okupit će vlasnike brzih i skupocjenih automobila iz čak 16 europskih zemalja. 

Glavni dio programa je u subotu, 11. lipnja, kada će se sudionici događaja sa svojim vozilima u defileu odvesti od glavnog varaždinskog trga do varaždinskog aerodroma na kojem će se odvijati dosad neviđeni spektakl.

Naime, Peter Podlunšek, iskusni Red Bull akrobatski pilot, će u sportskom avionu voziti iznad Rimac Nevere na visini od tek nekoliko metara, okrenut naopačke.

Planirani početak programa na Kapucinskom trgu je u 10 sati kada je planiran početak okupljanja sudionika. U 10.30 sati planira se početak defilea kroz grad prema aerodromu na kojeg se planira stići oko 12 sati. U 13 sati bit će svečano otvorenje događaja, a potom slijedi zabavni program koji će trajati sve do 20 sati. Iz bogatog programa izdvojeno je spuštanje padobranaca, utrke ‘drag race’, spomenuti prelet Petera Podlunšeka iznad Rimac Nevere te nagradna igra u kojoj je glavna nagrada  vožnja u akrobatskom avionu. 

Događanje na Kapucinskom trgu bit će otvoreno za javnost dok će sam ulazak na aerodrom iz sigurnosnih razloga biti ograničen i moguć samo manjem broju gledatelja uz ulaznice. 

Za više informacija slobodno se javite na mail adresu [email protected]

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba