Novosti na WhatsApp-u

Napuštanje grupe bit će vidljivo samo adminu – evo koje se pogodnosti još spremaju korisnicima

Objavljeno: 22.05.2022. zagorjeinternational

Član ste WhatsApp grupe u kojoj rijetko kada sudjelujete u raspravama i htjeli biste je napustiti, ali na taj se korak nikako ne možete odlučiti jer ne želite da drugi saznaju da ste napustili grupu – uskoro vam to više neće predstavljati problem.

Naime, kako piše Dnevnik.hr, WhatsApp radi na opciji koja bi u budućnosti omogućila da se grupa može napustiti u tajnosti, tako da se obavijest o napuštanju grupe ne prikaže ostalim članovima, već bi obavijest o napuštanju dobio samo njezin admin.

Opcija se trenutno testira na beta verziji WhatsAppa za korisnike računala, no prema informacijama sa stranice WABetaInfo, uskoro će biti dostupna i na drugim platformama, uključujući i na Androidima, iOS-u, Macu i webu.

Osim ovog noviteta, WhatsApp korisnicima sprema još neke pogodnosti, pa bi tako svojim korisnicima uskoro trebao omogućiti slanje datoteka većih od 2GB,  grupne pozive do 32 osobe i sudjelovanje do 512 osoba unutar jedne grupe.

Najnovije po kategorijama

˝Kada se sjetim kako smo igrali nogomet zajedno teško je, a ovo je naš mali doprinos da se prisjetimo svega što je dao za nogomet, našem klubu i što je kao čovjek dao svima nama˝
Provjerili smo s bivšim studentom isplati li se završiti ovaj trogodišnji studij, a na FOI-ju smo provjerili što je tamo novo od ove akademske godine

KAMO NAKON SREDNJE? Fakultet organizacije i informatike ima novi modernizirani preddiplomski trogodišnji stručni studij poslovne informatike u vašoj neposrednoj blizini!

Provjerili smo s bivšim studentom isplati li se završiti ovaj trogodišnji studij, a na FOI-ju smo provjerili što je tamo novo od ove akademske godine

Objavljeno: 06.07.2022. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter