Bivša zaposlenica otkrila tajne o hrani iz McDonald'sa

“Pomislili biste da su oni samo brza hrana, ali iza svega ima toliko znanosti“

Objavljeno: 22.05.2022. zagorjeinternational

Bivša zaposlenica McDonald’sa Michael Ryan otkrila je neke nove ‘tajne’ o hrani ovog poznatog fast food lanca, piše Eatthis, a prenosi Poslovni.hr.

-Radila sam u McDonald’su. Pomislili biste da su oni samo brza hrana… ali iza svega ima toliko znanosti – rekla je Ryan u videu.

Istaknula je da su njihove slamke nešto šire nego u većini drugih lanaca i zato njihovi sokovi imaju drugačiji okus i više ´mjehurića´, a otkrila je i da je njihova piletina s roštilja vlažna i ukusna jer se ubrizgava s mješavinom slane vode.

A ‘tajna’ Coca- Cole za koju mnogi tvrde da je u McDonald’su posebnog okusa?

Ryan tvrdi da je McDonald’s angažirao Coca-Colu da za njih napravi jedinstveni sirup koji njihovu Coca-colu čini slađom i ukusnijom.

Aparat za sladoled čiste jednom tjedno, stoga postoje nagađanja da je održavanje i čišćenje, jedan od razloga zašto kupci često ne mogu naručiti McFlurry, a McDonald’s pileći nuggets superiorni su zato što ih Tyson Foods, za njih proizvodi pod privatnom markom te nisu toliko prerađeni i obrađeni. Napravljeni su od pilećeg mesa utisnutog u kalup koji mu omogućuje ravnomjernije kuhanje.

Najnovije po kategorijama

˝Kada se sjetim kako smo igrali nogomet zajedno teško je, a ovo je naš mali doprinos da se prisjetimo svega što je dao za nogomet, našem klubu i što je kao čovjek dao svima nama˝
Provjerili smo s bivšim studentom isplati li se završiti ovaj trogodišnji studij, a na FOI-ju smo provjerili što je tamo novo od ove akademske godine

KAMO NAKON SREDNJE? Fakultet organizacije i informatike ima novi modernizirani preddiplomski trogodišnji stručni studij poslovne informatike u vašoj neposrednoj blizini!

Provjerili smo s bivšim studentom isplati li se završiti ovaj trogodišnji studij, a na FOI-ju smo provjerili što je tamo novo od ove akademske godine

Objavljeno: 06.07.2022. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter