Osoba koja ima saznanja se može javiti administratorima stranice Policija zaustavlja KZŽ

Za informacije o onome tko je u Galovcu kod Konjščine ubio dva psića nudi se 10.000 kuna

Objavljeno: 20.05.2022. zagorjeinternational

Ranije danas smo izvijestili kako je na Facebook stranici Policija zaustavlja krapinsko – zagorska objavljena uznemirujuća fotografija mrtvih psića koji su pronađeni u mjestu Galovec kod Konjščine, a koje je netko ubio i ostavio ih pored ceste.

Na istoj Facebook stranici je nekoliko sati kasnije osvanula anonimna objava u kojoj osoba, za bilo kakve informacije o počinitelju, nudi novčanu nagradu od 10.000 kuna.

– Pozdrav, vezano za sliku s ubijenim  psima u Galovcu pored Konjščine… molim vas objavite, da se nudi novčana nagrada od 10.000 kuna onome tko mi točno javi ime i prezime monstruma koji je to napravil i da potkrijepi dokazom. Ukoliko netko ima konkretne informacije, Garantiram 100 posto anonimnost ako nađemo počinitelja bez lažnih dojava – stoji u objavi.

Provjerili smo s administratorima stranice koji tvrde da je ponuda ozbiljna, no osoba koja je ponudila nagradu želi ostati anonimna, a ne želi ni otkriti što će s identitetom počinitelja.

Osoba koja ima informacije može se javiti administratorima Facebook stranice Policija zaustavlja krapinsko – zagorska županija. 

Najnovije po kategorijama

˝Kada se sjetim kako smo igrali nogomet zajedno teško je, a ovo je naš mali doprinos da se prisjetimo svega što je dao za nogomet, našem klubu i što je kao čovjek dao svima nama˝
Provjerili smo s bivšim studentom isplati li se završiti ovaj trogodišnji studij, a na FOI-ju smo provjerili što je tamo novo od ove akademske godine

KAMO NAKON SREDNJE? Fakultet organizacije i informatike ima novi modernizirani preddiplomski trogodišnji stručni studij poslovne informatike u vašoj neposrednoj blizini!

Provjerili smo s bivšim studentom isplati li se završiti ovaj trogodišnji studij, a na FOI-ju smo provjerili što je tamo novo od ove akademske godine

Objavljeno: 06.07.2022. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter