Neviđena dominacija

BRAVO DEČKI: Donjostubički osnovnoškolci županijski i regionalni prvaci u futsalu

Objavljeno: 10.05.2022. zagorjeinternational

Učenici Osnovne škole Donja Stubica prošle su srijede nastupili na finalnom županijskom natjecanju u futsalu za 5. i 6. razrede održanom u sportskoj dvorani Srednje škole Krapina. Pobjedama protiv OŠ Ljudevita Gaja Krapina (7:0) i protiv OŠ Pregrada (6:1) učenici OŠ Donja Stubica postali su županijski prvaci. Voditelj učenika iz krapinske osnovne škole istaknuo je da u 35 godina staža nije vidio takvu dominaciju jedne ekipe u tom uzrastu.

U pobjedničkoj ekipi su kroz sva odigrana kola nastupili sljedeći učenici: Mihael Vojaković-Drempetić, Petar Horvatek, Manuel Landripet, Mihael Kelava, Pavel Novak, Marko Habjanec, Teo Mucak, Jurica Zebec, Niko Fišter, Marin Peštaj, Marko Maček i Luka Stanić.

Pobjedom na županijskom natjecanju ekipa se plasirala na poluzavršno natjecanje skupine Sjever, a natjecanje se održalo u ponedjeljak u Čakovcu. Mladi sportaši su i tamo ostvarili nevjerojatan uspjeh, porazili sve protivničke momčadi i osigurali naslov regionalnih prvaka u futsalu u skupini Sjever.

Zahvaljujući ovim iznimnim uspjesima, dečki su se plasirali i na državno prvenstvo koje će se održati 3. lipnja.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba