U Sračincu održana prva od pet klauzura HDZ-a u Varaždinskoj županiji

“Već u ovoj prvoj godini mandata zagrabili smo više od 60 posto predizbornog programa. To nam ulijeva optimizam – građani moraju osjetiti iskorak u kvaliteti života”

Objavljeno: 08.05.2022. AB

U Sračincu je u petak održana prva od pet klauzura koje je za dužnosnike stranke s područja općina Sračinec, Beretinec, Cesticu, Petrijanec, Vinica, Vidovec i Sveti Ilija organizirala Županijska organizacija Hrvatske demokratske zajednice Varaždinske županije.

Predsjednik ŽO HDZ-a Anđelko Stričak zadovoljan je odazivom i angažmanom stranačkih kolega.

– Klauzure organiziramo kako bismo čuli stavove našeg članstva, njihove prijedloge i inicijative i veseli me što je ova prva odlično posjećena i ne sumnjam da će takav odaziv biti i na ostalim klauzurama. Naravno da će takav rad, od temeljnih organizacija, preko općinskih i gradskih do županijske, dati rezultate jer o svemu promišljamo zajedno, postavljamo prioritete, tražimo rješenja – rekao je Stričak.

Dodao je kako su rezultati već vidljivi.

– Kad pogledamo naš predizborni program temeljem kojeg smo dobili povjerenje građana, mogu konstatirati da smo već u ovoj prvoj godini mandata zagrabili više od 60 posto predizbornog programa. To nam ulijeva optimizam da će cijeli četverogodišnji mandat proteći u znaku brojnih investicija, a time i dobrih rezultata i to je ono najbitnije za naše građane. Oni moraju osjetiti iskorak u kvaliteti života, počevši od obrazovanja, preko zdravstva, gospodarstva, zaštite okoliša te izgradnje infrastrukture – kazao je predsjednik varaždinske ŽO HDZ-a.

Kvalitetan rad HDZ-a itekako je vidljiv ne samo na lokalnoj, već i na državnoj razini, naglasio je Stričak te dodao da je za dobre rezultate i napredak ovog dijela Hrvatske svakako zaslužna i konkretna pomoć i potpora Vlade Republike Hrvatske.

– U prvom mandatu Vlade premijera Andreja Plenkovića najavljivali smo investicije u vrijednosti milijardu kuna, a ostvarili od preko dvije milijarde. S takvom podrškom našim programima i projektima nastavljamo, kako bi Varaždinska županija bila što naprednija – rekao je Stričak, dodavši da članovi HDZ-a s ovoga područja upravo zbog velike potpore na koju uvijek mogu računati daju punu podršku Vladi i premijeru Plenkoviću.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba