Otvorene su prijave za 17. Sajam udruga Krapinsko - zagorske županije

NE PROPUSTITE: Ovo je odlična prilika za promociju, buduću suradnju i druženje

Objavljeno: 18.04.2022. zagorjeinternational

Sajam udruga Krapinsko – zagorske županije, ove godine 17. po redu, ove će se godine održati u Zaboku, na prostoru Trga Ksavera Šandora Đalskog, 28. svibnja od 9.30 do 12 sati.

Cilj Sajma udruga KZŽ je promocija rada udruga koje djeluju na području Zagorja te međusobno upoznavanje udruga radi buduće suradnje na projektima. Sajam udruga namijenjen je udrugama i njihovim članovima/cama, te onima koji/e se žele uključiti u rad udruga i doprinijeti razvoju civilnog društva.

U okviru prvog dijela Sajma bit će pripremljen prigodan program koji će uključivati glazbeni i kulturno – scenski nastup udruga, a kako bi se organizirali stolovi i štandovi udruge se mogu prijaviti najkasnije do 12.5.2022. sa svim traženim podacima na sljedećem linku: Prijavnica

17. Sajam udruga organizira Mreža udruga Zagor u partnerstvu s udrugom PETROŽE-KRUŠLJEVO SELO, Bedekovčanskom udrugom mladih i udrugom Mraz uz potporu Grada Zaboka  i Krapinsko – zagorske županije. 

Za sve dodatne informacije slobodno nas nazovite (Kristina: 091 94 103 10) ili nam se javite putem maila: [email protected].

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba