Prijave su moguće do 25. svibnja

Grad Klanjec, općina Kumrovec i Streljačko društvo “Predionica” organiziraju 1. Kup grada Klanjca samostrelom Field

Objavljeno: 18.04.2022. zagorjeinternational

Streljačko društvo “Predionica” Klanjec, Grad Klanjec i Općina Kumrovec zajedno organiziraju Kup povodom dana grada Klanjca samostrelom Field za sve kategorije natjecatelja. 

Natjecanje će se održati u nedjelju 29. svibnja na igralištu NK “Klanjec” u Mihanović Dolu, a program počinje u 9.30 sati svečanim otvorenjem natjecanja. Nakon otvorenja, slijedi samo natjecanje koje će trajati od 10 do 13.45 sati, a potom će se proglasiti najbolji za koje su osigurane medalje i pehari. Najbolji natjecatelj u ukupnoj konkurenciji po rezultatu (IAU Classic) osvojit će nagradu 1. kup grada Klanjca.

U 14.30 sati slijedi zajednički ručak za sve prisutne.   

Pravo sudjelovanja imaju svi registrirani strijelci HSS-as valjanom streljačkom iskaznicom i

liječničkom potvrdom ne starijom od šest mjeseci, a natjecanje je ekipno i pojedinačno i provodit će se po kategorijama (kadeti, juniori, seniori i seniorke, prema pravilniku IAU-a i pravilima HSS-a). 

Kotizacija po sudioniku iznosi 100 kuna, a prehrana i piće za sudionike se ne naplaćuju. Prijave su moguće do srijede 25. svibnja, a eventualno otkazivanje moguće je do četvrtka 26. svibnja e-mailom ili telefonom. 

Suorganizatori natjecanja su Streljačko društvo Veliko Trgovišće i TZ Biser Zagorja.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba