Renomirani brendovi provjerene kvalitete po pristupačnim cijenama

U potrazi ste za vrhunskim vrtnim alatom? Dođite u nove, proširene vrtne centre Tena – G u Zagorju

Objavljeno: 09.04.2022. zagorjeinternational

Tvrtka Tena-G iz Pregrade, koja je generalni zastupnik za Hrvatsku za nekoliko svjetski poznatih proizvođača motornih, električnih, akumulatorskih i ručnih alata, otvorila je dva novouređena, odnosno proširena vrtna centra u Zagorju.

Riječ je vrtnim centrima u sklopu njihovih postojećih maloprodajnih prostora u Zaboku i Pregradi, koji posluju već duže vrijeme, a u kojima je sad za sve kupce uređen daleko bolji, pristupačniji i prošireniji izložbeno – prodajni prostor. – Cilj nam je bio olakšati našim kupcima izbor idealnog alata za njihove potrebe, bilo da je riječ o profesionalcima, poluprofesionalcima ili hobistima. Dakle, prostor smo uredili na način da smo izložili velik broj različitih vrsta alata kojeg naši kupci mogu doći vidjeti i dobiti o svakom pojedinom alatu sve potrebne informacije od našeg stručnog osoblja, kako bi bili sigurni da kupuju upravo onakav alat kakav im je potreban. Bilo da je riječ o hobistima ili profesionalcima, svatko kod nas može pronaći alat za sebe, budući da je u našim maloprodajama jednako zastupljen profesionalni, poluprofesionali i hobi alat po uistinu vrlo povoljnim cijenama – rekli su nam predstavnici tvrtke u Tena-G.

Mnogi Zagorci, pogotovo obrtnici, poduzetnici i majstori profesionalci, već dugo vremena u tvrtci Tena-G imaju svog pouzdanog partnera, s obzirom da je riječ o generalnom zastupniku za Hrvatsku legendarne japanske tvrtke Makita, koja proizvodi dobro poznate motorne, električne i akumulatorske (baterijske) alate. No, ono što još mnogi ne znaju jest činjenica da Makita u svojoj ponudi ima i impozantan broj akumulatorskih (baterijskih) vrtnih alata i strojeva, poput raznih vrsta kosilica, trimera (flakserica), motornih pila itd., koji ne samo da su svojim performansama, snagom i izdržljivošću jednaki onima koje rade na benzinske motore, već ih pojedini Makita modeli u tome čak i nadmašuju. Pri tome je posebno korisno i praktično to da jedne te iste Makita baterije možete koristiti na svim njihovim strojevima i alatima. Uz to, akumulatorski alati i strojevi zasigurno su, osim ekološki, puno prihvatljiviji i za dobrosusjedske odnose, pogotovo ukoliko imate naviku vikendom rano ujutro uređivati svoj vrt ili okućnicu.

Kad smo posjetili prodajna mjesta Tena-G, našu pažnju posebno je privukao nevjerojatno veliki izbor alata, strojeva i opreme proizvođača Villager, po iznenađujuće povoljnim cijenama, a među kojima je bilo i puno novih, inovativnih proizvoda, poput, recimo, lagane teleskopske motorne pile na bateriju, kojom, stojeći na tlu, bez imalo muke možete piliti i deblje grane na nekoliko metara visine, bez upotrebe ljestava ili penjanja po stablu. – Slovenski Villager je proteklih petnaestak godina izrastao u jedan od vodećih brendova vrtnih i električnih alata u regiji. Kombinacije atraktivnog dizajna, inovacije, materijala, visokih standarda kvaliteta i socijalne odgovornosti zajedno s preciznim planiranjem i kompetitivnim cijenama, glavna su dostignuća i prednosti koje Villager razlikuju od konkurencije. Dakle, riječ je o vrlo izdržljivom, ali i inovativnom asortimanu poluprofesionalnih i hobi alata i opreme, koja ima višegodišnju garanciju – pojasnili su nam u Tena-G.

I na kraju, ono što će bez sumnje svakoj Zagorki i Zagorcu prvo upasti u oko čim uđe u izložbeno-prodajni prostor tvrtke Tena-G, je finski premium brend ručnog vrtnog alata pod nazivom Fiskars. Već sam izgled svakog pojedinog artikla ostavlja dojam da je riječ o proizvodima vrhunske kvalitete, a koliko je širok asortiman koji nude u Tena-G vrtnim centrima, dovoljno govori podatak da kad smo pogledali samo ručne škare za orezivanje trsova, voćaka, ruža i ostalog, u ponudi imaju desetke različitih modela. Samo ručnih škara. Ostalo da ni ne nabrajamo. Također, iznenadila nas je informacija da na neke prozvode Fiskars daje čak 25 godina garancije. Da, nije tipfeler. 25 godina. Inače, tvrtka Fiskars osnovana je davne 1649. godine u Finskoj, kada je započela s proizvodnjom sjekira. – Danas, 368 godina kasnije, sada kao najstarija firma u Europi, tvrtka Fiskars pretače neprocjenjivo iskustvo u vrhunske ručne alate poznate u cijelom svijetu. Kompletan program Fiskarsa dostupan je kod nas – s ponosom ističu u Tena-G te najavljuju kako će uskoro organizirati i Dane otvorenih vrata, u sklopu kojih žele još više upoznati Zagorke i Zagorce, hobiste i profesionalce, sa svime što imaju u svojoj uistinu bogatoj ponudi.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba