Doista nezaboravno putovanje

Pijan ušao u krivi autobus i umjesto u Nizozemsku otišao u Dansku

Objavljeno: 09.04.2022. zagorjeinternational

Jedan državljanin BiH (45) je zbog pijanstva umjesto u Nizozemsku, otputovao u Dansku tako što je u Hamburgu sjeo u pogrešan autobus, prenosi Index.hr

U policijskoj postaji u gradu Flensburgu se ispostavilo da se pijani putnik htio autobusom vratiti iz Hamburga u nizozemski Eindhoven, gdje mu je na kolodvoru bila prtljaga, jakna, novčanik sa svim dokumentima i mobitel.  

Također, iz policije su prenijeli kako je putnik “jedan zeleni autobus zamijenio drugim zelenim autobusom” koji je vozio u Kopenhagen, a da je na pogrešnoj ruti, shvatio je tek na graničnom prijelazu s Danskom.

S obzirom na to da je iz Eindhovena planirao otputovati u BiH, policija je kontaktirala bosanskohercegovačko veleposlanstvo u Berlinu koje im je pružilo podatke o njegovu identitetu. Također, veleposlanstvo mu je poslalo autobusnu kartu kako bi se mogao iz Hamburga vratiti u Eindhoven gdje su mu ostale stvari, a kako bi se uvjerili da će ovoga puta ući u pravi autobus, njemački su ga policajci odvezli do autobusnog kolodvora i uveli u autobus za Eindhoven. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba