VEČERA ZA 5 NA SELU: U Tužnom bilo baš veselo

Mladi tata Matija gostima ponudio Zagorski sushi

Objavljeno: 05.04.2022. AB

RTL-ova ‘Večera za 5 na selu’ ovaj tjedan prikazuje što pripremaju kuhari amateri iz sjeverne Hrvatske,a prvi domaćin bio je student i mladi tata Matija iz Tužnog. U goste su mu stigli kuharica Biserka, učiteljica matematike Ivana, računalni tehničar Zvonimir te poduzetnica Sanja. Za njih je pripremio jelovnik zanimljivih naziva – za predjelo ‘Zagorski sushi’, kao glavno jelo ‘Zec, gadiš mi se!’ i desert ‘Orao sletio u kremu’. 

Svima se svidio izgled predjela.

Screenshot RTL

– Okus mi je odgovarao – rekla je Ivana, a sa njom su se složile Sanja i Biserka.

– Oko me nije prevarilo – jelo je bilo zaista takvo kao što je oko predvidjelo da će biti. Ukusno, fino, mekano, pravi okus za nepce – komentirala je Biserka.

– Bilo je baš prava liga – pohvalio je Zvonimir.

Izgledom nije zaostajalo ni glavno jelo – pačja prsa sa šumskim voćem i roladom od povrća. No, na večeri su bili i gosti koji ne vole sve namirnice.

– Kao kuhar ne preferiram takva jela, ne volim ni biftek i ramstek jer je to sve polupečeno, više volim da je sve pečeno i dorađeno kako treba biti – istaknula Biserka čiji je tanjur bio gotovo netaknut. A Zvonimiru se svidjelo što je to domaćinu rekla direktno, odmah za stolom, a ne iza leđa.

Screenshot RTL

– Smatram to konstruktivnom kritikom i očekujem da se meni tako nešto kaže ako pogriješim – komentirao je.

Na kraju večere domaćin je poslužio kremu s keksima u čaši, a Sanji i Ivani bio je za desetku!

– I dekoracija i okus – rekle su Sanja i Ivana dok je Biserka imala malu zamjerku.

– Šlag ne preferiram, ali sve je bilo odlično! – komentirala je.

I Zvonimiru je bio jako ukusan, ali mu je ipak teško pao.

– Bio je malo zasitan i nisam mogao pojesti orla – to sam htio probati! – komentirao je.

Kako je ova epizoda snimana baš na blagdan svetog Nikole – i on je stigao na večeru! Gostima se to jako svidjelo, a nakon darivanja, u dvorištu ih je čekalo još jedno iznenađenje – svirači i pjesma! Svi su bili jako zadovoljni večerom i atmosferom i uslijedilo je ocjenjivanje.

Screenshot RTL

Zvonimir je dao osmicu, Biserka i Sanja dale su devetke, dok je Ivani sve bilo za deset! Matija je tako osvojio ukupno 36 bodova.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba