IZ PU krapinsko – zagorske zahvaljuju onima koji su se aktivno uključili u akciju 'Speed Marathon'

Policija na 68 lokacija koje su predložili građani u samo 24 sata utvrdila 263 prometna prekršaja

Objavljeno: 25.03.2022. zagorjeinternational

Kao što je najavljeno, u četvrtak je na području cijele Policijske uprave krapinsko -zagorske proveden 24-satni nadzor brzine u okviru ROADPOL-ove aktivnosti ‘Speed Marathon’, na lokacijama koje su predložili građani.

Za provođenje pojačanog nadzora brzine kretanja vozila korišteni su svi raspoloživi uređaji za nadzor brzine i maksimalno raspoloživi broj policijskih službenika. Brzina se kontrolirala na 68 lokacija diljem Zagorja te su utvrđena 263 prekršaja.

– Građanima koji su se svojim prijedlozima lokacija za nadzor brzine aktivno uključili, zahvaljujemo na suradnji. A sve sudionike u prometu pozivamo na oprez i poštivanje prometnih propisa, kako svojim neodgovornim ponašanjem ne bi doveli u opasnost vlastiti, ali i život ostalih sudionika u prometu. Posebno apeliramo na sve vozače da svojim ponašanjem dodatno ne ugrožavaju najrizičnije skupine u cestovnom prometu – vozače mopeda i motocikala, pješake i vozače bicikla. Također najavljujemo kako će se i tijekom ovog vikenda, kako je i već najavljeno u sklopu ROADPOL-a, provoditi pojačani nadzor brzine kretanja vozila – ističu iz policije. 

OdgovorOdgovori svimaProslijedi

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba