Postanite dizajneri svog doma - znamo gdje vas očekuju odlični popusti na spavaći asortiman

Spavaća soba za ugodan san

Objavljeno: 16.03.2022. zagorjeinternational

Spavaća soba dio je doma u kojem se odmaramo i punimo novom energijom. Stoga je poželjno da bude uređena da stvara ugođaj mira, spokoja i opuštenosti.

Kako bi vam olakšali uređenje donosimo trendi prijedloge kako urediti spavaću, kutak gdje provodimo mnogo vremena i punimo baterije za novi dan. Ako vam nedostaje ideja ili jednostavno ne znate otkuda početi, pogledajte ideje u nastavku.

A kako bi shopping protekao u znaku popusta i pogodnosti predlažemo da ovaj vikend, 18. do 20.  ožujka posjetite Westgate Shopping City i postanete dizajneri svog doma jer nas očekuju odlični popusti na spavaći asortiman.

Krevet je ključni komad namještaja u svakoj sobi, ali je istovremeno i velik komad namještaja, zato pripazite na dimenzije. Krevet smjestite uz glavni zid, naslonjen samo jednom stranom, tako da se možete slobodno kretati u sobi. Obratite pažnju na dodatne funkcije kreveta. Postoje modeli opremljeni ladicama za posteljinu, kliznim ili podiznim mehanizmom, modeli s policama…

Svaka spavaća soba treba imati mjesto za spremanje odjeće, ukoliko ne postoji pripadajuća garderoba. U današnje vrijeme odabir pada na klizne ormare jer su to komadi namještaja koji će pomoći da dobijete na prostoru.

Ako ste ograničeni s veličinom spavaće sobe, možete odahnuti, ormari se danas izrađuju po mjeri u skladu sa dimenzijama prostora kojem su namijenjeni. Shodno tome birajte boju, vrstu drveta ili dekor koji će se uklopiti sa ostatkom interijera. Razmislite i o tome da su ormari i noćni ormarići komadi namještaja koji mogu unijeti dodatnu dozu dizajna i atraktivnosti u spavaću sobu.  

Prilikom uređenja  spavaće sobe nemojte zaboraviti na boje. Krevet, jastuci ili tepih u vibrantnoj boji će u trenu unijeti svježinu u spavaću sobu. Konvencionalne ideje da sve treba biti u istom tonu su zastarjele, a boje će utjecati na vaše bolje raspoloženje.

Sve Home Shopping Weekend popuste pronađite na www.westgate.hr.  

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba