Tražite posao na području KZŽ?

Donosimo popis TOP 10 poslova

Objavljeno: 13.03.2022. zagorjeinternational

Tražite posao? Onda je ovaj tekst stvoren za vas. U suradnji s portalom posao.hr donosimo popis TOP poslova koji se nude na tržištu rada. Provjerite koji su poslovi izdvojeni ovaj tjedan i prijavite se za njih – brzo i jednostavno.

Tifon d.o.o. zapošljava Manipulanta – Vatrogasca (m/ž) u Zaboku. Posao uključuje provođenje vatrogasne preventive, svakodnevno kontroliranje vatrodojavnog sustava i njegovu ispravnost. Prijaviti se možete do 22. ožujka ovdje.

KTC d.d. traži Prodavača (m/ž) u Krapini. Rok za prijavu je 16. ožujka. Traže djelatnika sa završenom srednjom stručnom spremom za rad na određeno vrijeme. Prijave se zaprimaju putem brze prijave.

Zagi Grupa d.o.o. zapošljava Recepcionera (m/ž), Konobara (m/ž) i Pomoćnog kuhara (m/ž). Djelatnici se primaju u stalni radni odnos. Rad se izvršava u Oroslavju. Prijaviti se možete do 23. ožujka putem linka.

Tifon d.o.o. traži Gastro prodavača / Prodavača (m/ž) u Zagrebu i Zaboku. Poslodavac nudi stabilno i sigurno radno mjesto, stimulativna primanja uz plaćene troškove prijvoza i prehrane te ostale dodatke na plaću. Prijave se zaprimaju do 16. ožujka putem brze prijave.

Mitel d.o.o. zapošljava Elektroinstalatera (m/ž). Rad se izvodi na području Krapinsko-zagorske županije. Prijave traju do 15. ožujka 2022. Traže više izvršitelja s prethodnim iskustvom u području elektroinstalacija jake i slabe struje. Prijave se zaprimaju putem brze prijave.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. traže Merchandisera (m/ž) na području cijele Hrvatske. Prijave se zaprimaju do 23. ožujka. Poslodavac nudi rad organiziran samo ujutro, službeni mobitel i automobil. Prijavite se ovdje.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. zapošljavaju Inženjera građevine – voditelja gradilišta u visokogradnji (m/ž). Kandidat mora biti spreman na terenski rad u Hrvatskoj i posjedovati vozačku dozvolu B kategorije. Prijaviti se možete do 22. ožujka putem linka.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. zapošljavaju Inženjera elektrotehnike (m/ž) spremnog na terenski rad na području Hrvatske. Od kandidata se zahtijeva položen stručni ispit i poželjno je članstvo u strukovnoj komori. Prijave se zaprimaju do 22. ožujka putem linka.

Auro Domus d.o.o. traži Vozača – dostavljača (m/ž) na području cijele Hrvatske. Poslodavac nudi stabilna primanja s plaćenim putnim troškovima i dinamični rad u rastućoj kompaniji. Od kandidata se zahtijeva posjedovanje vozačke dozvole B kategorije. Prijave se zaprimaju do 24. ožujka putem brze prijave.

Plinka – Puh d.o.o. traži Djelatnika na benzinskoj postaji (m/ž) u Mokricama. Rok za prijavu je 01. travnja Poslodavac omogućuje napredak unutar tvrtke, stalna primanja te zapošljavanje umirovljenika. Prijavite se putem brze prijave.

Nadamo se da vam je nešto od ove ponude bilo zanimljivo, a ako nije ostatak bogate ponude oglasa za posao u Hrvatskoj i inozemstvu pronađite na portalu posao.hr. Želimo vam sreću prilikom prijave!

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba