UBDR Sveti Juraj održala redovnu skupštinu

Na čelu Udruge i dalje Nenad Barimac, dopredsjednik Stjepan Tušek

Objavljeno: 03.03.2022. zagorjeinternational

U nedjelju je u prostorijama sportskog centra Matija Gubec u Gornjoj Stubici održana redovna izvještajna i izborna skupština UBDR “Sveti Juraj” Gornja Stubica na koju se odazvalo 37 od ukupno 61 člana Udruge. 

Na skupštini je pročitano izvješće o radu Udruge u protekloj godini, a doneseni su i potvrđeni plan rada te financijski plan za 2022. godinu koji su prihvaćeni jednoglasno.

Uz to, izabrano je i novo – staro vodstvo, pa je tako za predsjednika ponovno izabran Nenad Barimac, za dopredsjednika Stjepan Tušek, a tajnika Stjepan Lešković. Također, izabrani su i Središnji te Nadzorni odbori Udruge, svi na mandat od četiri godine. 

Skupštini su prisustvovali i predstavnici braniteljskih udruga iz Jarmine, Karlovca, Bedekovčine, Oroslavja, Stubički Toplica ie predstavnik Udruge umirovljenika Gornje Stubice, a nazočio je i načelnik Jasmin Krizmanić koji se zahvalio braniteljima za sve što su učinili u Domovinskom ratu, kao i za sve što čine sada u miru. Uz to, vodstvu Udruge je poželio daljnje uspješno vođenje i uspješnu zajedničku suradnju.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba