Gradsko vijeće Donje Stubice na sjednici odlučilo o prostornim preinakama grada

˝Radi se o izmjenama koje su potrebne radi planova novog vlasnika Jezerčice, on će ih i financirati˝

Objavljeno: 01.03.2022. zagorjeinternational

U ponedjeljak je održana sjednica Gradskog vijeća Donje Stubice na kojoj je donijeta odluka o pokretanju izmjena prostornog plana grada, a donijete su nove suglasnosti i odluka o prijavi na natječaj.

– Radi se o izmjenama koje su potrebne radi planova koje ima novi vlasnik Jezerčice, koji će i financirati ove izmjene. U njih će biti uključene i izmjene koje su zatražili i građani, a radi planova za investiranje i proširenje turističkih sadržaja Jezerčice donesena je odluka o upisu jedne ceste kod ovog objekta u katastar nerazvrstanih cesta. Ujedno je jedna cesta iz javnog dobra prebačena u gradsko vlasništvo, također radi planova Jezerčice – rekao je gradonačelnik Nikola Gospočić.

Gradsko vijeće je dalo suglasnost Zagorskom vodovodu na kreditno zaduženje od pet milijuna kuna za obnovu radnog voznog parka. Dana je i suglasnost na novi Statut Dječjeg vrtića Bubamara, radi usklađenja s novim Zakonom o ustanovama. Donesena je i odluka o prijavi sanacije mrtvačnice na natječaj LAG-a Zeleni bregi.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba