Vikend u Zagorju kroz 'policijske naočale'

BILO JE SVEGA: Krađa, droge, prenošenja korone, izazivanja nesreće s 2,34, vrtoglave brzine, pa i nepropisne vožnje unatrag

Objavljeno: 28.02.2022. zagorjeinternational

Na području Krapinsko – zagorske županije tijekom proteklog vikenda, policijski službenici evidentirali su tri kaznena djela teške krađe, dva kaznena djela krađe, jedno kazneno djelo oštećenja tuđe stvari, jedno kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, jedno kazneno djelo prijevare i jedno kazneno djelo širenja i prenošenja zarazne bolesti. Također, na zagorskim je prometnicama zabilježeno pet prometnih nesreća.


Četiri prometne nesreće bile su s materijalnom štetom i dogodile su se u Klenovcu Humskom zbog neprilagođene brzine, Zlataru i Petrovoj Gori zbog nepropisne vožnje unatrag te u Oroslavju uslijed oduzimanja prednosti prolaska.
U prometnoj nesreći do koje je došlo u Dubravi Zabočkoj uslijed neprilagođene brzine, jedna osoba zadobila je lakše tjelesne ozljede, dok je vozač koji je skrivio nesreću upravljao vozilom s 2,34 promila alkohola u organizmu.

Od počinjenih prekršaja za izdvojiti je jedan prekršaj iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba