Gradska galerija Zabok poziva mališane:

“Sutra dođite na program ‘Čitaj mi – bajke i priče za djecu’, a onda uživajte u igri, druženju i razgledavanju dvije izložbe“

Objavljeno: 20.02.2022. JJ

Kao što smo već izvještavali, povodom Međunarodnog dana života, osmu godinu zaredom, u suradnji s Osnovnom školom Ksavera Šandora Gjalskog Zabok, u zabočkoj Gradskoj galeriji otvorena je izložba dječjih radova svih učenika razredne nastave.

– Cilj projekta je promicanje likovnog stvaralaštva i umjetnosti kod djece, a u tome nam se svake godine aktivno pridruži i Društvo “Naša djeca” Zabok – kažu iz Galerije, pa najavljuju još jednu aktivnost koja će se održati sutra s početkom u 17 sati.

Radi se o aktivnosti pod nazivom “Čitaj mi” – bajke i priče za djecu, nakon koje će biti organizirano i veselo druženje uz igru.

U sklopu druženja, kažu iz Galerije, mogu se razgledati dvije izložbe. Uz spomenutu izložbu učenika nižih razreda OŠ K. Š. Gjalski “Daruj cvijet, daruj ljubav!”, trenutno je postavljena i izložba “Ispod površine”, otvorena u sklopu manifestacije “Noć muzeja“, a koju svake godine Gradska galerija organizira u suradnji sa Školom za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba