Priredila mužu 'trojac' za rođendan, pa ga ostavila zbog žene s kojom su bili

“Bila sam nesretna u braku. Kad sam prvi puta doživjela intimnu interakciju sa ženom, fizička i emocionalna povezanost bile su intenzivne”

Objavljeno: 13.02.2022. zagorjeinternational

Majka dvoje djece, 36–godišnja Amerikanka Theresa Rose, tvrdi da je oduvijek nesretna u braku, no nije znala razlog, sve dok nije organizirala ‘trojku’ za rođendan i time iznenadila svog muža, a još ga je više iznenadila nakon što je priznala da je lezbijka, što ju je i nagnalo da se razvede od muža i upusti se u vezu sa ženom koja je s njima bila ‘u trojcu’.

– Kada sam doživjela intimnu interakciju sa ženom po prvi puta, fizička i emocionalna povezanost bile su jako intenzivne – rekla je Rose, prenosi 24 sata.

– Zato sam bila tako nesretna u braku. Moj odnos s mužem je emocionalno bio jako plitak i osjećala sam se usamljeno u usporedbi s ovime sada, kada sam u vezi sa ženom – rekla je Rose sama sebi nakon što je je iskusila odnos sa ženom.

Rose, inače odgojena u strogo katoličkoj obitelji, kazala je kako su joj odmalena govorili kako svi gayevi idu u pakao. Rose je bila prisiljena skrivati svoje osjećaje prema ženama, a ni suprug je nije u tome podržao, kao ni mnogi njeni najmiliji, što je Rose dovelo do depresivnog stanja u kojem je čak razmišljala i o samoubojstvu.

Međutim, tada se krenula družiti s Jacqui, za koju Rose kaže da joj je spasila život. Zajedno su već više od godinu dana i zajedno odgajaju Roseine sinove od šest i sedam godina.

Često objavljuje videozapise o svom životu na TikToku pod korisničkim imenom @Raising2Activists, gdje je stekla više od 100.000 pratitelja, piše Daily Mail.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba