I ovog si Valentinova u dilemi što darovati svom partneru ili partnerici? Znamo pravo mjesto za tebe

Znanstvena istraživanja potvrdila: Ovo su najbolji pokloni za Valentinovo

Objavljeno: 10.02.2022. zagorjeinternational

Ako si i ovog Valentinova u dilemi i razmišljanju koji je pravi poklon za tvog partnera ili partnericu, na pravom si mjestu. U nastavku donosimo praktične i korisne prijedloge za poklone koji neće biti samo fora nego će vam oboma koristiti. Složit ćeš se odlično je ako poklon za njega veseli i tebe ali i obrnuto.

Nemoj se uhvatiti u zamku i biti još jedan od muškaraca koji kupuje plišane igračke, istraživanja pokazuju kako su pokloni koji imaju praktičnu svrhu puno bolji izbor.

ORMAR (za nju)

Žena ti zauzme pola ormara, ali nemaš pravo glasa? Udovolji oboma i počasti ju novim ormarom koji će osigurati mjesto za kompromis.

P.S. Ako se osjećaš ekstra darežljivo, unutra možeš ubaciti i neki odjevni predmet. Idealan ormar potraži u trgovini Möbel Land ili Dogtas exclusive u Westgate Shopping Cityju.

ROBOTSKI USISAVAČ (za nju)

Ovi mali pomagači su već duži niz godina trend u kućanstvima te razlog zašto nabaviti jednog nije potrebno navoditi. A i sigurni smo da ti se ne da svađati oko čišćenja. Super primjerke nudi trgovina Sancta Domenica u Westgate Shopping Cityju.

PAMETNI SAT (za njega)

Osim što (možda) prestane kasniti, pametni sat je super za mnoštvo drugih stvari poput praćenja aktivnosti, notifikacija s mobitela, prognoze…  Sve u svemu, nećeš pogriješiti. Ukoliko još nisi pronašla pravi primjerak posjeti trgovine Polleo Sport i T-Centar u Westgate Shopping Cityju.

APARAT ZA KAVU (za njega)

Ovaj poklon zasigurno ide u korist oboma, pa zašto ne?

Svi volimo finu kavu, a uz kvalitetan aparat je to osigurano svakodnevno.

Aparate za kavu uz koje će vam svako zajedničko jutro biti prepuno mirisa i okusa fine kave potraži u trgovinama Möbel Land i Sancta Domenica u Westgate Shopping Cityju.

A kako provesti Valentinovo?

Svi znamo za izreku „ljubav ide kroz želudac“, stoga predlažemo romantičnu večeru u batak grillu. Ako imate klince, ne brinite, mališane odvedite u Family Park igraonicu. Dok djeca uživaju u čarobnom svijetu igre, vi uživajte u vremenu samo za vas i romantičnoj večeri.

Voliš aktivno provoditi vrijeme sa svojom boljom polovicom?! Kuglana ROCK’n’BOWL u Westgateu prava je lokacija za vas. Jedini disco bowling centar u široj okolici i pravo je mjesto za odličnu zabavu. U sklopu kuglane nalazi se restoran i prostor s brojnim zabavnim igrama.

Trk po poklone ovaj vikend jer te u Westgate Shopping Cityju čeka Valentinovski shopping uz super popuste.

Popuste pronađi na www.westgate.hr.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba