Evo koja je procedura

Počeli su upisi u ljetni semestar na Fakultetu organizacije informatike

Objavljeno: 03.02.2022. zagorjeinternational

Na Fakultetu organizacije i informatike počeli su upisi u ljetni semestar u akademskoj godini 2021./2022. Studenti koji ljetni semestar upisuju bez zamolbe, pristupaju Studomatu i upisuju ljetni semestar, a za one koji ne plaćaju troškove upisa, postupak je završen kad e-poštom dobiju potvrdu o upisu, koja stiže u roku dva radna dana od upisa u Studomatu.
Oni studenti koji plaćaju troškove upisa će, nakon upisa u Studomatu, primiti e-poštu s uputama o plaćanju kroz sustav ‘FOI Pay’, a po završetku plaćanja će putem e-pošte primiti obavijest o provedenom plaćanju.
Studenti koji ljetni semestar upisuju uz zamolbu, obavezni su ih poslati e-poštom na adresu [email protected], a studentska referada će po obradi zamolbi provesti upis u Studomatu, odnosno, ti studenti ne pristupaju Studomatu, već će studentska referada to obaviti za njih. Oni koji upisuju novi semestar uz zamolbu, a ne plaćaju troškove upisa, će putem e-pošte biti obaviješteni o rješenju zamolbe.
Studenti koji plaćaju troškove upisa u ljetni semestar, će putem e-pošte biti obaviješteni o rješenju zamolbe i primit će upute o plaćanju kroz sustav ‘FOI Pay’, a po završetku plaćanja će putem e-pošte biti obaviješteni o provedenom plaćanju.
Također, svi oni koji ne obave upis u roku, a da pritom nemaju opravdani razlog, upis će moći napraviti naknadno, u prvom tjednu nastave, pri čemu će, uz zamolbu, morati zatražiti naknadni upis i podmiriti odgovarajuće troškove.
Nastava u ljetnom semestru na svim studijima počinje 28. veljače, a dodatne informacije, zamolbe kao i troškovi školovanja mogu se pronaći na službenim stranicama Fakulteta.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba