Općina Krapinske Toplice raspisala natječaj za financiranje programa i projekata udruga

ROK JE 21. VELJAČE: Za kulturu osigurano 80 tisuća, a za društveno – socijalni razvoj 89.500 kuna

Objavljeno: 30.01.2022. zagorjeinternational

Općina Krapinske Toplice poziva sve udruge koje su programski usmjerene na rad u području kulture, socijalne skrbi i društvene djelatnosti da se prijave za dobivanje financijske podrške za svoje programe ili projekte. Udruge sukladno raspisanom javnom natječaju mogu prijaviti program ili projekt za jedno od dva prioritetna područja.
Tako je za jačanje kapaciteta udruga te razvoj programa i projekata u području kulture osigurano ukupno 80.000 kuna, pri čemu je najmanji iznos financijskih sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinom programu ili projektu 5000, a najveći 40.000 kuna.
Za prioritetno područje društveno – socijalnog razvoja ukupna vrijednost natječaja iznosi 89.500 kuna. Najmanji iznos financijskih sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinom programu ili projektu je 4000, a najveći 15.000 kuna.
Rok za podnošenje prijedloga programa ili projekata je 21. veljače do 14 sati. Obrasce potrebne za prijavu preuzmite na linku, gdje su objavljene i detaljne informacije o natječaju.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba